Siirry pääsisältöön

kalorimietintöjä

Vispipuuro marjoistahttp://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/puurot/manna-_ja_vispipuurot/vispipuuro_marjoista/ tuolta nappasin kuvan ja reseptiä noudatin melko pitkälti,mutta mannasuurimoita sai lisätä ja niin myös steviaa.oi vitsit kun tuli ihanaa!ja kevyttä!tänään oon syöny pariin kertaan ja huomenna otan evääksikin.
mulla on outo ongelma,mietin kokoajan tuleeko mulla liian vähän kaloreita päivässä..pitäisköhän vähän yli 70kg painavan syödä kuitenkin yli 1200-1300  kaloria.oon katellu noita sivuja missä voi laskea kalorin kulutuksensa ja tullu siihen tulokseen että 1500 kaloria ois ehkä lähempänä oikeeta..mutta mä kattelen ja kokeilen.ehkä pidän kalorit 1200-1300 pinnassa kun en liiku ja 1400-1500 kalorin pinnassa kun liikun tai jotakin..katotaan..mutta yllättävän hyvin on mennyt!mulle riittää 1-3 palaa suklaata herkuksi eikä eilen tarttenu syödä kuin 3 keskikokoista lettua niin himo poistui.ennen söin niin kauan kuin niitä oli ja nehän pursusi täytteitä aina!muutosta on siis pään sisällä tapahtunut.mietin nykyään aina kevyempiä vaihtoehtoja,jauhelihan ostan nykyään kevyempänä ja muutenkin katson tarkemmin mitä suuhuni laitan.liikuntaa on tullut paljon ja tänäänkin kävelin 35 minuuttia melko reippaasti.pojan peli oli hyrylässä ja kävelin siellä ennen peliä.peliä tuli katsomaan pojan kummisetä perheineen,pikkuinen kummityttöni 1v5kk oli mukana.ihana totta tosiaan.neiti jaksoi istua rattaissa niin kauan kuin mun eväänä ollut mandariini oli syöty,sitten piti lähteä juoksentelemaan ja kiipeilemään,välillä mä seurasin häntä ja välillä äiti tai isä.ihania noi pienet.tämäkin tyttönen otti mua poskista kiinni ja pussasi keskelle suuta!
olo on ollut vähän parempi,mutta iltaa myöden taas heikentyy ja nuha lisääntyy..huomenna punnitus,vähän jänskättää..öitä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…