Siirry pääsisältöön

juoksuiloa

ylen sivuilta lainattu kuva.oon taas löytänyt juoksun ilon,ja olen siitä täysin täpinöissäni!kävin tänään aamulla pikku lenkillä.laitoin kellon soimaan ajoissa ja suunnittelin kunnon lenkille lähtöä,muttei siitä tullut mitään kun yöllä heräsin pari kertaa kivistäviin selkä ja pakaralihaksiin.aamulla luulin etten pääse mihinkään,mutta venyttelin vähän ja päätin saattaa pojan kouluun ja sännätä pikku lenkille ja kokeilla miltä tuntuu.poika löysi alku matkasta luokkakaverin ja pääsin melkein heti juoksemaan,menin reilun 20 minuutin lenkin melko kovaa ja spurttasin ylämäet,että hiki tuli hyvin pintaan.fiilis oli taas mahtava!menin vasta 10 töihin koska meillä oli iltakoulutus malmi-pukinmäki päivähoitoalueen henkilöstölle.aamulla sai siis ottaa rauhassa,ja kerkesin ton lenkinkin tehdä vaikka vetkuttelin aikani.töissä vedin halukkaille päiväkodin lapsille fröpelin tahtiin jumppaa ja diskoiltiin smurffien tahtiin,mä hypin ja jorasin puol tuntia niin että taas oli hiki päässä ja hengästyin vaikka just olin suihkusta tullut.
ilmottauiduin viimeviikolla naistenkymppiin viime hetkellä,helmikuun loppuun mennessä piti ilmoittautua että sai henkilökunta alen.maksoin lipusta 19e.oon kerran pari vuotta sitten ollut tuolla ja oli kiva tapahtuma.nyt meitä ilmottautu 3 työkaveria ihan kiva että on seuraa.ja jos vaikka yhteislenkeillä käytäs kevään aikana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…