https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

maanantai 31. maaliskuuta 2014

lihaskuntohaastetta ja uuden viikon aloitus

http://parempiapolkuja.blogspot.fi/ laittoi lihaskuntohaasteen itselleen ja samalla haastoi muutkin haastamaan itsensä,minäpä tartuin haasteeseen,mutta muutin vähän liikkeitä itselleni sopiviksi kokeile sinäkin!tarkoitus on ottaa nykyiset ajat tai toistot ja tuplata ne heinäkuussa,eli pitää treenata kovaa.

mun haaste ja tulokset tänään 31.3 2014:


lankku   1minuutti 31sekuntia

kylkilankku tukikäsi suorana ja toinen käsi ilmassa
vasen 54sekuntia
oikea 45 sekuntia

kyykyt 1minuutissa(kädet osuu joka toistolla maahan)
61

staattinen pito selkä seinää vasten ja jalat syvässä kyykyssä
 1minuutti ja 30 sekuntia

punnerrukset polvet ilmassa
7

dippipunnerrus kädet tuolilla.
14


tulokset on karmeat ja on todellakin jo aika aloittaa treenit lihasten saralla.ajattelin laittaa tulokset joka kuukausi näkyviin,niin näkee onko tarpeeksi treeniä vai pitääkö lisätä.

tänään tein taas lenkin malmin jäähallilta pukinmäkeen vanhempieni luokse kahville ja omenalle ja takaisin hallille matkaa kertyy siis vajaa 5 yhteensä ja menin hölkkä/kävely yhdistelmällä yhteensä meni reilu 35 minuuttia.olin totaalisen pyörtymis pisteessä kun hoipuin nälissäni hallille,ois tehnyt mieli ostaa makkarapeunat munkit ja muut sösseröt,mutta onneksi päädyin alpen myslipatukkaan,se vei mukavasti nälän ja nosti hyvin verensokeria.juoksulenkki jäi siis tekemättä,kun pojan treenit piti mua hallin ympäristössä puoltoista tuntia,onneksi kuitenkin hölkkäilin ettei ihan lepopäiväksi mennyt.huomenna juostaan!mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

loma nro kaksi alkakoon, mitä suunnitelmia, vai onko niitä?

Moi! Taas vierähti aikaa, että sain aikaiseksi tulla kirjoittamaan postausta. Ilmat on olleet mahtavat, helteiset ja aurinkoiset. Toisaalta ...