Siirry pääsisältöön

lihaskuntohaastetta ja uuden viikon aloitus

http://parempiapolkuja.blogspot.fi/ laittoi lihaskuntohaasteen itselleen ja samalla haastoi muutkin haastamaan itsensä,minäpä tartuin haasteeseen,mutta muutin vähän liikkeitä itselleni sopiviksi kokeile sinäkin!tarkoitus on ottaa nykyiset ajat tai toistot ja tuplata ne heinäkuussa,eli pitää treenata kovaa.

mun haaste ja tulokset tänään 31.3 2014:


lankku   1minuutti 31sekuntia

kylkilankku tukikäsi suorana ja toinen käsi ilmassa
vasen 54sekuntia
oikea 45 sekuntia

kyykyt 1minuutissa(kädet osuu joka toistolla maahan)
61

staattinen pito selkä seinää vasten ja jalat syvässä kyykyssä
 1minuutti ja 30 sekuntia

punnerrukset polvet ilmassa
7

dippipunnerrus kädet tuolilla.
14


tulokset on karmeat ja on todellakin jo aika aloittaa treenit lihasten saralla.ajattelin laittaa tulokset joka kuukausi näkyviin,niin näkee onko tarpeeksi treeniä vai pitääkö lisätä.

tänään tein taas lenkin malmin jäähallilta pukinmäkeen vanhempieni luokse kahville ja omenalle ja takaisin hallille matkaa kertyy siis vajaa 5 yhteensä ja menin hölkkä/kävely yhdistelmällä yhteensä meni reilu 35 minuuttia.olin totaalisen pyörtymis pisteessä kun hoipuin nälissäni hallille,ois tehnyt mieli ostaa makkarapeunat munkit ja muut sösseröt,mutta onneksi päädyin alpen myslipatukkaan,se vei mukavasti nälän ja nosti hyvin verensokeria.juoksulenkki jäi siis tekemättä,kun pojan treenit piti mua hallin ympäristössä puoltoista tuntia,onneksi kuitenkin hölkkäilin ettei ihan lepopäiväksi mennyt.huomenna juostaan!mukavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…