https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

perjantai 4. huhtikuuta 2014

taas mennään!

eilisen maltoin lepuuttaa koipea,venyttelin ohjeiden mukaan jalkaa ja muutenkin rentoilin.jumppailin kyllä rauhaisasti ja illalla tein lankkuja ja punnerruksia.ja käsijumppaa puolentoista litran pullolla. tänään oli jalka paljon parempi,töissä pelasin vartin verran jalkapalloa lasten kanssa,mutta lopetin kun lensin naamalleni..no ei sattunut ,mutta en uskaltanut enää pelata kun sillälailla sukelsin kanveesiin.iltapäivällä tilasin muulle perheelle pizzat,itse tyydyin pariin kevyt nakkiin kylmänä.lenkkikaverini pelasti minut sohvalta ja lähdettiin juoksemaan,mun nuorempi poika lähti kaveriksi rullaluistimilla. vedettiin reipastahtinen 5 km lenkki, pikkusen reilu puol tuntia meni.ei tehnyt mieli edes herkkuja vaikka meinasin tänään herkutella,ehkä huomenna.venyttelin ja jumppasin vielä kotona ja hieroin kantapäätä.huomenna pitäis kävellä,toiv jalka kestää.eli reipasta viikonloppua muillekin!

2 kommenttia:

  1. Kylläpä kuulostaa tutulta tuo rasitusvamman kanssa taiteilu. Itselläni vaivaa takareisi, säteillen kipua välillä alaselkään, välillä polveen. Samalla polte juoksemaan olisi kova. Tsemppiä toipumiseen!

    VastaaPoista
  2. kiitos!joo se on kumma kun saa ahterinsa ylös ja liikkeelle iskee jonkun paikan kipeäksi..samoin sulle,toivottavasti pääset nauttimaan juoksulenkeistä.

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...