https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

morkkista ja pakkomielteitä(?)ja viikon liikunnat

tällä viikolla on mennyt vähän  niin ja näin..syömingit on ollut ihan ok,eilen oli vapaampaa syömistä,muuten ollut ruodussa.käveltiin maanantaina 6km ja tiistaina oli se 10km juoksulenkki,mikä nosti fiilikset korkealle,mutta pökkelöitti jalat totaalisesti.keskiviikkona kävelin rauhallisesti siskon kanssa 35 minuuttia,n 3.5km ja torstaina juostiin pökkelökoivilla vajaa 8km.ei ollut helppoa,mutta kun pääsi vauhtiin menihän se.torstaina myös pyöräilin työmatkat.perjantaina hain kummipojan päiväkodista ja kävelin tapanilasta tapulin kautta suutarilaan n 45 minuuttia 4,5km.suorempaakin olisi päässyt,mutta mulla oli aikaa ja halusin päästä liikkeelle.illalla satoi eikä menty kävelemään.lauantaina eli eilen oli talkoopäivä,ja sovittiin ettei lenkkeillä,kävin itse aamukahvilla siskon luona pyörällä.puolituntia per suunta ja matkaa kertyi 8.7km yhteen suuntaan eli 17.4 yhteensä.loppupäivä meni haravoidessa ja muissa talkoo töissä,ja grillatessa ja nautiskellessa lonkeroa olutta ja viiniä..taas..mä juon yleensä tosi harvoin,ehkä 5-10 kertaa  vuodessa ja aika vähän kerrallaan.nyt tuntuu,että jatkuvasti tulee jotain juhlia tai mukavia ystäviä joiden kanssa tulee muutama otettua.en juo ylettömästi,mutta näin seuraavana päivänä ottaa päähän kun tulee näinkin usein juotua.mutta meillä oli hauskaa ja se kai on tärkeintä.
20.4km yhteensä tuli kävelyä 17km juoksua ja 33.8 km pyöräilyä.ihan ok super viikon jälkeen.tänään käveltiin 6.4km nuoremman pojan ja lenkkikaverin kanssa.
siskoni kävi meillä perjantaina hakemassa poikansa ja tein heidänkin perheelle ruokaa.harmittelin ääneen siskolle kun en jaksanut lähteä kävelemään sateeseen...sisko sanoi että mulla on pakkomielteitä tän kanssa tai jotain..kun eilen pyöräilin niille aamulla siskon mies kommentoi jotain saman suuntaista,mutta sanoin,ettei tule mitään tuloksia jos ei tee mitään.en koe että mulla olisi pakkomielteitä,en varmasti herkuttelisi ollenkaan saati joisi mitään alkoholia.jos en radikaalisti muuta liikunta ja ruokailu tottumuksia,ei varmasti kropassa tapahdukaan mitään positiivista.eli jatkan samaan tahtiin pakkomielteistä ja morkkiksista huolimatta koska haluan tehdä niin ja muuttua.tänään oli pojan peli naapurikentällä,kohta mennään äidin lihapatojen ääreen. hyvää äitienpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...