Siirry pääsisältöön

naisten kymppi ja muuta liikettä

kipeä käsi piti mut hereillä suurimman osan yöstä,siksi tulin työpaikalle jo 45 minuuttia ennen työajan alkamista.istuin hierontatuolissa ja join kupin kahvia ihan rauhassa ja vielä jäi aikaa tänne blogiin kirjoittamiseen.
viime viikolla nautin ihanista säistä ja jatkoin juoksu ja kävelylenkkejä sekä otettiin rullaluistelu uutena harjoituksena mukaan.ekan kerran pyörittiin urheilukenttää ympäri viiden kilsan verran ja seuraavalla kerralla mentiin jo 7km kuusijärven kulmilla.rullaluistelu on hauskaa ja väsyttää jalkoja ihan erilailla kuin juoksu ja kävely.vielä kun oppisi jarruttamaan...mä' en uskalla kunnolla jarruttaa,ja ollaan jouduttu valitsemaaan reitit mäkien mukaan.pitää pyytää isältä jarrutus kurssi.saatiin mukaan kävelyporukkaan yläkerran naapurini ja nyt kävellään sitten kolmestaan,kaksin jatketaan juoksuja ja rullailuja.sunnuntaina oli naisten kymppi johon olin ilmottautunut kahden työkaverin kanssa.tapahtuma oli hieno,porukkaa paljon ja ilma todella kuuma.lähdin hölkkäporukassa,mutta huomasin valinneeni väärin kun koko tien leveydeltä oli hitaasti kävelevää porukkaa,meitä oli aika monta jotka yritettiin päästä hölkkäämäänkierrettiin pusikoissa ja autotiellä,että päästiin vähänkin väljemmille vesille.mä juoksin yksin ja tapasin kaverit myöhemmin maalissa.juoksu sujui hyvin ja fiilis oli hyvä kokoajan!tosi kuuma n.30c veroitti vähän voimia ja olisin kaivannut enemmän juomista ja vettä päähäni.tolla reitillä oli kaksi vesi pistettä josta nappasin aina kaksi mukia toisen join ja toisella kastelin ohuen piponi ja huljautin päähäni kylmää vettä.vaalipäivän kunniaksi sari essayjahin(tai mitenm se kirjoitettiinkaan)kannattajat olivat laittaneet mehupisteen,mutta liian lähelle toista juoma pistettä kauempana siitä olisi ollut iloa enemmän.join kyllä mehunkin ilolla,kiitos siitä!sain ajaksi tunti kymmenen minuuttia ja olin tosi tyytyväinen,että sain niinkin hyvän ajan ruuhkasta ja kuumuudesta huolimatta.nyt innostuttiin toisen työkaverini kanssa juoksutapahtumista,midnight runiin elokuussa lähdetään seuraavaksi.nyt kolahti ovi,ekat lapset tulee!lähden töihin ja jatkan myöhemmin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…