https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

huominen vielä ja sitten...tänään töissä käytiin lasten kanssa falkullan kotieläintilalla ihastelemassa eläimiä.falkulla.munstadi.com sivuilta kuva.

ihana ilma ja mukavan vähän lapsia,että oli rauhaisaa kävellä ja tutkiskella ympäristöä. päiväkoti missä oon töissä on ihan ton paikan lähistöllä.satuttiin hyvään aikaan sinne,ala-aste ikäiset leiriläiset toivat lampaita hakaan. lampaat kulki nätisti jonossa ja osa leiriläisistä teki sulun,ettei karitsat karkaa.lapset nauttivat ja niin me aikuisetkin,on ihan kiva kun pääsee lähelle noinkin kivaan paikkaan retkelle.
puoli seitsemän aikaan oli juoksulenkki vuorossa.juoksu rullasi ja tuntui helpolta,kantapään rasitus vamma tuntuu kyllä,mutta sen kestää vielä.oisin voinut juosta pitempäänkin,mutta lenkkikaverin selkä on kipeä ja juoksu hankalaa.juostiin kuitenkin 7.5km 54 minuuttia.fiilis oli lopulta kummallakin hyvä! huomenna se alkaa.....LOMA!
lomalla aion relata (itäsavo.fi)

herkutella terveellisesti(kg lehti.fi)

ja ehkä vähän vähemmän terveellisesti (pingviini.fi)
urheilla(me naiset.fi)
mökkeillä ja sukuloida(yle.fi)           
ja mitä ikinä sitä keksiikin.huomisen jaksaa vielä,sitten saa relata. hauskaa lomaa/loman odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...