https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Lomailua,turvotusta ja lenkkeilyä

Terve taas!en oo ehtinyt tai päässyt kirjoittamaan muutamaan päivään,kun ollaan täällä Iisalmessa miehen sukulaisten luona.juhannus sujui mukavasti,to iltana ruokailun jälkeen maha oli kuin pallo ja olo tosi tukala,joten jätin juomiset väliin.pääsin sitten juhannus lenkille jo aamusta.juoksin iisalmen ihanissa ranta maisemissa kauniissa vaikkakin viileässä säässä n.8km.mulla ei ole endo Mondoa tai mitään semmoista mittareita,eli juoksen mitä juoksen ja sen verran kuin hyvältä tuntuu,ton lenkin juoksin vajaassa 45minuutissa.illalla mentiin miehen sukulaisten isolle mökille ihan maaseudun rauhaan.taas ruoan jälkeen kauhea mahakipu ja pallo efekti.join pari siideriä,mutta olo meni taas niin inhottavaksi,etten jaksanut kauaa kokon jälkeen valvoa.en tajua mikä tossa mahassa on vikana,on jo jonkin aikaa tehnyt noita turpoamis temppuja.nyt oon syönyt isoja annoksia pari kertaa päivässä kun yleensä syön monta pientä ateriaa...johtuisiko osittain siitä.eilen juoksin taas aamulla,kävin parissa kyläpaikassa moikkaamassa ja jatkoin matkaa ehkä 7 km tuli matkaa kolmessa erässä.eilinen lenkki oli hankala ja jalat painoi aikalailla.loppu sujui paremmin.
tänään luvattiin katsoa miehen serkun poikia kun heillä kerran ollaan yökyläilemässä.pojat on reippaita 7 ja 4 vuotiaita ja viihtyvät hyvin meidän 11 vn kanssa.perheen äiti tulee töistä jo kahdelta,eli ei pitkää päivää tule.kaikki muut täällä olevat nukkuu vielä,ajattelin lähteä pienelle aamukävelylle.huomenna varmaan jatketaan matkaa ,ei ehkä kotiin asti,mutta siihen suuntaan kuitenkin. Palailee taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...