Siirry pääsisältöön

Lomailua,turvotusta ja lenkkeilyä

Terve taas!en oo ehtinyt tai päässyt kirjoittamaan muutamaan päivään,kun ollaan täällä Iisalmessa miehen sukulaisten luona.juhannus sujui mukavasti,to iltana ruokailun jälkeen maha oli kuin pallo ja olo tosi tukala,joten jätin juomiset väliin.pääsin sitten juhannus lenkille jo aamusta.juoksin iisalmen ihanissa ranta maisemissa kauniissa vaikkakin viileässä säässä n.8km.mulla ei ole endo Mondoa tai mitään semmoista mittareita,eli juoksen mitä juoksen ja sen verran kuin hyvältä tuntuu,ton lenkin juoksin vajaassa 45minuutissa.illalla mentiin miehen sukulaisten isolle mökille ihan maaseudun rauhaan.taas ruoan jälkeen kauhea mahakipu ja pallo efekti.join pari siideriä,mutta olo meni taas niin inhottavaksi,etten jaksanut kauaa kokon jälkeen valvoa.en tajua mikä tossa mahassa on vikana,on jo jonkin aikaa tehnyt noita turpoamis temppuja.nyt oon syönyt isoja annoksia pari kertaa päivässä kun yleensä syön monta pientä ateriaa...johtuisiko osittain siitä.eilen juoksin taas aamulla,kävin parissa kyläpaikassa moikkaamassa ja jatkoin matkaa ehkä 7 km tuli matkaa kolmessa erässä.eilinen lenkki oli hankala ja jalat painoi aikalailla.loppu sujui paremmin.
tänään luvattiin katsoa miehen serkun poikia kun heillä kerran ollaan yökyläilemässä.pojat on reippaita 7 ja 4 vuotiaita ja viihtyvät hyvin meidän 11 vn kanssa.perheen äiti tulee töistä jo kahdelta,eli ei pitkää päivää tule.kaikki muut täällä olevat nukkuu vielä,ajattelin lähteä pienelle aamukävelylle.huomenna varmaan jatketaan matkaa ,ei ehkä kotiin asti,mutta siihen suuntaan kuitenkin. Palailee taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…