https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

tiistai 1. heinäkuuta 2014

kävelyä ja juoksua ja mökkeilemään lompsis..

ollaan oltu lenkkikaverin kanssa erossa loma reissujen takia puolitoista  viikkoa,mutta kumpikin lenkkeilty melko reippaasti omilla tahoillamme.eilen käytiin reippaalla kävelyllä 7.44km ja 1.35 suurin piirtein oli aika,en nyt tarkkaan muista,mutta ihan ok vauhtia mentiin.tänään saattelin haikealla mielellä teinin lentokentälle ja matkaan kohti barcelonaa ja jalkapalloturnausta.pyörin eilis illan sängyssä ja aloin jännittämään reissua,toiv kaikki menee ok.pienempi poika pääsi pitkästä aikaa kovasti kinuttuaan isänsä prätkän kyydissä hartolaan ja lähtivät aamulla iislmen porukan kanssa samaan aikaan.kun olin vienyt teinin kentälle vaihdoin vain lenkkikamat ylle ja syöksyttiin lenkkikaverin kera juoksemaan.juostiin 5km ennätys aikaan,30.32 tai jotain semmoista ja saatiin pistää viimenen 800m tosi kovaa,kyllä huohotutti kun vitonen oli täysi!sitten pidettiin taas kävelytaukoa juomien litkimisen merkeissä ja juostiin vaihtelevalla vauhdilla vielä pari kilsaa,lopussa tuntui kyllä että oltiin juostu kovaa alku ja jalat painoi melko paljon.7km lenkki tehtiin ja alle 50 minuuttia eli ihan hyvään tahtiin koko lenkki.nyt pitää lähteä suihkuun ja startata auto kohti hartolaa ja mökkielämää.hauskaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Juoksukaverista saa kyllä kivaa lisätsemppiä ja tempoa juoksulenkkeihin :) Musta on kivaa välillä käydä juoksemassa pitkiä lenkkejä kaverin kanssa nopeempaan tempoon, mitä itse yleensä meen. Hyvää vaihtelua ja huomaa, että itsestään saa irti enemmän kuin uskookaan :) Hauskaa mökkeilyä!

    VastaaPoista
  2. joo,mä oon ihan koukussa kaverin kanssa lenkkeilyyn..toki vaihtelua näin lomalla jolkotella yksinkin.

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...