https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

lauantai 30. elokuuta 2014

just joo!

mä lähin aamulla ennen yhdeksää reippaana tyttönä hakemaan midnight runin osallistumis pakettia.otin miehen älypuhelimen mukaan(itsellä on karvalakki malli)ja ylväänä astelin foorumiin stadiumin eteen.aloin etsimään sähköpostia,mutta en sitten milloinkaan päässyt sähköpostiin,se vaan herjasi ettei salasana täsmää tai jotain..hermo paloi välittömästi!10 minuuttia räpelsin ja sitten juoksin juna asemalle hyppäsin junaan ja menin pukinmäkeen,puksun asemalta kävelin/juoksin vanhemmileni kilsan matkan ja menin koneella sähköpostiin,EI MITÄÄN ONGELMAA..perkele.sain tulostettua sen lähtölapun ja juoksin asemalle ja taas junalla keskustaan ja forumiin ja sain kuin sainkin sen paidan ja muut oheis tuotteet.hölköttelin rautatientorille ja bussilla kotiin.kolme tuntia meni.mutta alku treenit on tehty.

   nyt sitten vaan ootellaan iltaa ja toiv mukavaa tapahtumaa ja helpohkoa juoksua. tsemppiä kaikille juoksemaan meneville ja muille kivaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kesäloman fiilistelyä : miten meni ja mitä tuli tehtyä?

Moi! Nyt on lomat loppu ja huomenna paluu arkeen. Olin tällä toisella kesäloma pätkällä kolme viikkoa ja kolme päivää. Loma oli onnistunut...