Siirry pääsisältöön

mäkitreeniä ja portaita

eilen illalla joogasin niska ja ylävartalo joogaa ja venytys ohjelmia ja hieroin jalkojani you tubesta löytyneillä ohjeilla yhteensä noin tunnin.tänä aamuna oli niska vähän parempi ja mikä parasta yöllä pärjäsin ilman särkylääkettä.
tänään hoisin kummipoikaa ja käytiin nuoremman pojan ja kummipojan kanssa uimahallissa uimassa,kun oli aika tummanpuhuva ja tuulinen päivä.mun uinnit jäi lillumiseen ja vesihierontaan,eli ei liikettä sieltä sen kummemmin.
illalla päätin lähteä juoksentelemaan mäki juoksua ja portaita.hakunilan urheilupuiston ympäristössä on tosi paljon mäkiä..juoksin niitä monta kertaa lujaa ylös ja rullasin hiljalleen alas.kyllä hiki lensi.juoksin hiekka ja puru päällysteisiä mäkiä n.40 minuuttia.rappuja juoksin vajaa kymmenen minuuttia juosten ,hyppien ja harppoen.näytin varmaan kahjolta siellä yksin puuskiessani,mutta ei se haittaa..oon tosi tyytyväinen itseeni,kun lähdin kovaan treeniin yksin vaikka kumpikaan lenkkikavereista ei päässyt tai jaksanut lenkkeillä.meidän kävely ja juoksutreenit on olleet aina aika tasavauhtisia,ja oon ajatellut,että pitää kehittymisen ja kiinnostuksen pysymisen takia tehdä osa treeneistä mäissä ja rapuissa ja osa spurttailemalla,ja tietty myös niitä normaaleja tasaisia treenejä.
huomenna alkaa arki,pojat kouluun ja me miehen kanssa töihin.tiukemman ruokavalion otan ohjelmaan ensi ma.
hauskaa uutta viikkoa kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…