https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

keskiviikko 13. elokuuta 2014

selkä seinää vasten haaste

http://laihisraivarit.blogspot.fi/2014/08/laihisraivarit-haaste-selka-seinaa.html

LAIHISRAIVARIT-HAASTE: SELKÄ SEINÄÄ VASTEN

Elämä on haasteita täynnä! Tämän, ja tulevan 30 päivän sellainen on Selkä seinää vasten-haaste. Sen heitti ilmoille Nollasta vitoseen-blogin Sari. Tai, no luin Sarin postauksen, ja koin heti "velvollisuudekseni" kompata kyykkäilyä, ja yrittää saada kaikki kanssaraivoajat mukaan. :D Joukossa on voimaa!!! Vanhoista kunnon seinäkyykyistä (Wall Squat) on kyse, ja idea tämä:

nappasin tän koko höskän tuolta laihisraivarit sivulta,kun en osannu osittain vaan kopsata.
mä aloitin itse tänään ja tein tuon 10s,oli viel suht helppoa..mutta ei oo kauan..
kamalaa,miltä toi mun maha näyttää..yök
tein myös lankkuja ja sivu lankkuja.iltapäivällä käveltiin 4km ja ajelin pyörällä työmatkat tänään ja eilen.eilen myös käveltiin 7.5km.eli laakereilla ei ole levätty.huomenna ajattelin ostaa uimahallin kuntosalille(saa uidakin samalla kortilla)kuukausi kortin.meen vasta puol kymppiin huomenna ,joten suunnitelmissa ois kipaista salille jo aamulla.huomenna siis 20s vuorossa tosta seinäkyykky haasteesta.kokeilkaahan itsekin,koivet huutaa hoosiannaa!

2 kommenttia:

  1. Miten menee haasteen kanssa Merituuli? Itse en kyennyt eilisen lenkin jälkeen 2 min 10 s istuntoon, ainoastaan 1 min 30 s meni… Tänään siis uusi yritys! :D

    VastaaPoista
  2. sairastuin kamalaan flunssaan ja viimesin istunto oli minuutti kymmenen sekuntia..jäissä vähä aikaa ja jatkan heti kun pysyn paremmin tolpillani..helppoa ei kyllä ole!vaikea uskoa pystyvänsä 5 min kökötykseen..

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...