sunnuntai 24. elokuuta 2014

voihan flunssa

nyt se on sitten myönnettävä,että flunssa on päällä ja treenit tauolla.yskittää ja kurkku on kipeä ja hengästyn jo pienestäkin matkasta.just kun olin päässyt hyvään liikunta euforiaan!keventäjät.fi

nuorempi poikakin on kovassa kuumeessa,eli puolet huushollin asukkaista sairastaa täällä. eilinen meni sängyn pohjalla,tänään kävin happihypyllä lenkkikaverin kanssa hitaalla ja rauhallisella 2.4km kävelyllä..pitempää en olisi jaksanutkaan ja tonkin lenkin jälkeen piti ottaa 1.5 tunnin päikkärit..huomisesta en tiedä,laitan kellon soimaan ja katson työkunnon aamulla,nyt tuntuu etten ehkä jaksa huomenna töihin,mutta jos yö ja hyvät unet parantaa..äänikin on kuin variksella,en tiedä kestääkö se kun päiväkodissa ei ihan hiljaa voi olla.no katellaan.
mun pitäis olla la 10km juoksu kunnossa midnight runilla,ja nyt 2.4km hiipiminenkin vie mehut,en kestä!oon syönytkin mitä sattuu..mutta ei voi mitään.kai tää tästä hyväksi muuttuu.
lähen vällyjen väliin,öitä!

2 kommenttia:

  1. Heti kun koulut/hoidot alkoi niin meilläkin nuorempi sairastui. Eilen lasten isä alkoi olemaan heikossa hapessa. Itse vedän C-vitamiinia nyt ja toivon parasta:/ Raskaana ne flunssat on vielä kaksinverroin tylsempiä...

    Paranemisia!

    VastaaPoista
  2. joo,se on kumma kun mäkin oon työskennellyt päiväkodissa vuosikausia ja edelleen imen flunssia itseeni vaikka pesen käsiä ja syön vitamiineja yms..paranemisia sinneksi päin ja toiv et itsellesi nappaa pöpöjä!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!