Siirry pääsisältöön

ensimmäinen pitkä lenkki!

jes!oon ollut täpinöissäni koko päivän,kun viimein sain pidennettyä lenkkiäni kunnolla,edellinen pisin lenkki oli 11km ja nyt se on 19.8km!!!!mahtavuutta,uskomatonta ja ihanaa!
nappasin kuvan lapsuuden uimarannalta vantaanjoen varrelta silloin ainakin sitä kutsuttiin malmin uimarannaksi

samasta paikasta pissatauolta,tosi hyvä että tälläsiä vessoja löytyy reitiltä,vaikka en tommosten ystävä yleensä ookaan toi oli siisti ja helpotti kummasti.

yli puolivälin menty!

kotona söin ihanaa feta halloumijuusto salaattia iiiison kulhollisen.lähdin tänään ku58 seuran järkkäämälle yhteislenkille kymmeneltä tikkurilan uimahallin kulmilta.mun uusi lenkkikaveri (löytyi fb:n juoksu ryhmästä)lupautui vetämään etana ryhmää,jolle ei sitten muita tänään tullutkaan.kahestaankin oli tosi kiva mennä.lähti sieltä samaan aikaan nopeampi porukka,jotka yrittivät houkutella meitä mukaan,mutta me oltiin etana porukassa ja se oli hyvä se!lähdettiin joen varteen rauhallista tahtia.mulla on aina tosi vaikeaa mennä rauhallista vauhtia vaan vedän aina melko lujaa ja siksi 11km on ollut ihan maksimi.yleensä on veren maku suussa 8km jälkeen,nyt meni tosi helposti jutellen niitä näitä.juostiin pukinmäkeen asti joenvartta ja mentiin yhden sillan alta toiselle puolelle jokea takaisin päin.pysähdyttiin 11km kohdalla (suurinpiirtein)malmin uimarrannalla vessaan.n.14km kohdilla kenkä alkoi painaa nauhojen kohdilta ja piti löysätä ja jouduin tekemään saman uusiksi ihan alusta asti,kumpaankin kenkään parin-kolmen kilsan päästä.tais jalat vähän turvota pitkästä lenkistä,yleensä ei oo tollasta painamista tullut.vähän eksyttiin tulomatkalla,mutta2,5 tuntia 19.8km tuli mittariin!siis tosi rauhaisaa,mutta mukavaa,eikä tuntunut pahalta missään vaiheessa.mä oon niin tyytyväinen itseeni!hitaassa vauhdissa siis oli salaisuus matkan pidentämisessä,ainakin mulla.ja mikä parasta,huomasin,että puolimaratoni on mahdollinen mulle ensi vuonna,eikä siis pelkkä haave!
uuden lenkkikaverin neuvoilla suihkuttelin jalkoja kylmällä ja lämpimällä vedellä(auttaa palautumisessa) ja venyttelin kunnolla pari tuntia lenkin jälkeen.niska on taas tai edelleen jäykkä ja kipeä,mutta ei se sen kipeämmäksi lenkillä tullut.
söin ihanaa feta halloumi salaattia ja jäätelöä mukavan päivän kunniaksi.
illalla käytiin vielä vanhan lenkkikaverin kanssa kävelyllä hänen 5km juoksulenkin jälkeen,3.5km rauhalliseen tahtiin palautellen.
mukava päivä kaikenkaikkiaan,huomenna taas arkeen! palaan taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…