Siirry pääsisältöön

tennispallo,uusi ystäväni!

ei en ole aloittanut tenniksen pelaamista täällä sairastuvalla,vaikka jatkuva rykiminen ja makaaminen tylsistyttääkin.luin tänä aamuna fb:n juoksufoorumilla kaikenlaisia juttuja,koska se on tällä hetkellä ainut mitä juoksun saralla voin tehdä.siellä joku kyseli apuja selkärangan ympärillä olevien lihasten rentouttamiseen ja yksi ohjeista oli tennispallorullaus,eli rullaus tennispallon päällä.en muista olenko sitä joskus tehnyt,en paljon ainakaan.olen kyllä käyttänyt erilaisia palloja lasten kanssa rentoutus hetkissä,lapset nauttivat ja osaavat hieroa toisiaankin.minä hain samantien pallon ja menin makaamaan sen päälle ja rullailin ees taas,rutinaa ja raksahduksia,muttei kipua,koska pystyin itse valitsemaan miten rullasin.välillä kyllä tuntui aika kivuliaalta,mutta hyvällä tavalla.rullasin näin aluksi vain 5minuuttia,koska olen kipeä ja lihakset on aika jumissa.veri kiertää nyt jo paremmin.hieroin myös jalkapohjat(kävin suihkussa just ennen,eli en hiki jalkoja ja päätä samalla pallolla hieronut..)ja pään ja niskan.tätä tulen varmasti tekemään useammin!ihana tunne kun veri kiertää eikä jomota niin paljon.aion kyllä ostaa jossain vaiheessa pilates rullankin ,mistä olen haaveillut jo kauan,mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia.

rennosti kuntoon.net sivuilta kuva lainattu

täällä siis sairastellaan oikein kunnolla,toivottavasti lääkkeet alkaa helpottaa pian,en jaksa tätä särkyä ja kolotusta ja heikkoa oloa. parempaa viikkoa teille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…