Siirry pääsisältöön

kröhänen lomailija

yskä on rantautunut meikäläisen kurkkuun ja varmaan keuhkojen korkeuksille,kun niin ahdistaa välillä..räkää on nokka ja kurkku täynnä ja ääni krohisee ja vinkuu kuin noita akalla.juttelin pomon kanssa puhelimessa eilen ja hän käski viedä terveiset eulalia kenkkuselle noitaneuvostoon,mun ääni on siis melko pirtsakka.


mentiin kuitenkin mökille yhdeksi yöksi,kun oli nuoremmalle pojalle luvattu,eikä mulla kuumetta ollut.poika otti kaverin mukaan ja teini jäi ekan kerran tyttöystävän kanssa kaksin kotiin,naapureita varoitin ja pyysin vähän kuulostelemaan,mutta hyvin oli mennyt.
käytiin eilen miehen kanssa sienessä mökin lähimetsässä.suppilovahveroita löytyi mukavasti,puolitoista tuntia koluttiin ja noin 10 litraa saatiin ja mikä parasta ei tarvinnut liikkua paljon,sieniä löytyi paljon pieneltä alueelta.mun selkää alkoi särkemään ja olo tuli kurjaksi,niinpä lähdettiin mökille takaisin.otin loppu illan rennosti,lämpöäkin olosta päätellen oli illalla,ja menin saunan jälkeen nukkumaan.
tänään mentiin aamusta taas metsään,tosin meidän piti odottaa kun oli pakkasta 7astetta.sieniä löytyi taas,mutta meidän piti kävellä melko paljon ja olo taas meni huonoksi.kokonais saaliiksi saatiin vajaa 20litraa suppilovahveroita ja muutama iso kanttarelli.
grillailtiin ja paistoin ulkotulilla lettuja,sitten lähdettiinkin kotiin.olen viettänyt koti iltaa sohvalla viltin alla.toivottavasti tää typerä flunssa kaikkoaa pian,en jaksa millään!
 hyvää viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…