https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

torstai 30. lokakuuta 2014

pyöräilyä,kävelyä ja punnerruksia.

tänään oli pitkästä aikaa aurinkoista,tyyntä ja sateetonta kokopäivän.aamulla oli nollassa ja auton ikkunat sai skrapata pitkästä aikaa.aamu ulkoilun aikaan oli 5plussaa ja vähän lämpimämpää kolmelta kun taas ulkoiltiin.ihanaa kun ei tarvinnut kiskoa kuriksia lapsille.
kotona tein lasangnettea ja laitoin pesukoneen pyörimään ja lähdin lenkkikaverin kanssa pitkästä aikaa pyöräilemään.12km mukava pyörälenkki n.50 min,työnnettiin isoimmat mäet.pyörälenkin jälkeen huomasin,ettei ollut avaimia,teinille soitin ja hänelläkään ei ollut,ja mies oli vielä töissä..no mentiin lenkkikaverin kanssa kävelylle ,reilu 2km ja sitten olikin jo mies saapunut kotiin. söin lasangnettea ja lepäilin vähän ja tein taas punnerruksia.tänään oli luvassa miesten punnerruksia 4,4 ja 3.naisten 10,7ja 8. 100 erilaista vatsalihas liikettä ja lankku 50min.selkä seinää vasten kyykky 1min.selkä liikkeitä tein myös ja pieniä venyttelyjä.
huomenna töihin 6.15.jos vaikka juoksemaan iltapäivästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kesäloman fiilistelyä : miten meni ja mitä tuli tehtyä?

Moi! Nyt on lomat loppu ja huomenna paluu arkeen. Olin tällä toisella kesäloma pätkällä kolme viikkoa ja kolme päivää. Loma oli onnistunut...