Siirry pääsisältöön

marrasputki jatkuu

eiliseksi olin kokoonkutsunut muutamalla juoksusivulla yhteislenkin vaaralan abc:ltä klo 17. yhtään varmaa vastausta en saanut,mutta päätin mennä kurkkaamaan oliko yhtään kaveria paikalla.yksi nainen oli jo paikalla ja toinen tuli kiireellä viimehetkillä.kumpaakaan en tuntenut ennestään,eli taas uusia lenkkikavereita!tarkoitus oli mennä hitaasti n.tunti ja siinä onnistuttiin hyvin,tosin vähän pitempään oltais voitu juosta,mutta ehkä toiste:)juteltiin kaikenlaista ja tutustuttiin jonkin verran toisiimme ekan lenkin aikana.toinen oli jakomäestä ja toinen kuninkaanmäestä,eli melko lähistöltä kummatkin.mentiin osittain hakunilan urheilupuiston hiekkateitä,osittain asfalttia 7.7km ja 54min,ihan ok.tosi  kiva on löytää uusia kavereita juoksuun!!
punnersin eilen 35 ja kiinnitin huomiota asentooni,nyt on rintalihakset ja käsivarretkin kipeät,hartioiden lisäksi..
aamulla heräsin hyvissäajoin,lähdin juoksemaan kuulaaseen syys aamuun.ihana lenkki,tai kaksi,koska jaoin lenkin kahteen..tein ensiksi 4km lenkin 25min ,venyttelin ja laitoin kuulokkeet ja radion päälle puhelimeen ja n.6min kuluttua jatkoin lenkkiä.toinen lenkki oli 6.3km 34min.ensimmäinen lenkki kulki kuin unelma,toisen lenkin lopussa jalat oli aika puhki,mutta ei kai se ihme ole,kun mun kroppa ei oo tottunut juoksemaan joka päivä.mutta päivä sujui tosi ihanasti kun olin juossut ennen töitä.huomenna illalla juoksemaan,saa jalat vähän lepoa..
marrasputkessa voi siis juosta monta lenkkiä päivässä,lenkkien välissä pitää olla ainakin pieni tauko..jaoin itse ekan lenkin,kun huomasin,että muutkin putkessa olijat tekee monia väh sen 25min juoksuja.eilen illalla olin sijalla 23 ja tänään 17,eli auttoi toi kikkailu...hurjaksihan tässä tulee!oma tavoite on juosta tässä kuussa 180km vähintään,mitä enemmän sen parempi..kai!
punnerruksia en oo tehny vielä,toi hartian seutu on aika jumissa ja yhteen kohtaan pistää jatkuvasti,en oo varma pystynkö punnertamaan..kokeilen kohta.
p.s huomenna ois taas yhteislenkki vaaralan abc:lta tarkoitus juosta reilu tunti ,lähemmäs puoltatoista.jos kiinnostaa ja ehdit klo 18 mukaan,tervetuloa!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…