Siirry pääsisältöön

ihania hoidokkeja, typerää nuhaa ja lomasta nauttimista.

Joulu meni,mutta loma jatkuu!Ihanaa kun voi tehdä mitä haluaa ja milloin haluaa,tai olla tekemättä yhtään mitään.Hoitokoira piti huolen,että liikettä tuli paljon enemmän kuin yleensä.Sain jopa mieheni,joka ei vapaaehtoisesti yleensä kävelylle lähde mukaani metsälenkille yhtenä aamuna.Koiruli lähti sunnuntaina ja haikeus jäi..ihana tapaus!Lupasin hoitaa koiraa jos tarvetta tulee(toivottavasti tulee..)uudelleenkin milloin vain.
Ollaan tehty hyvää ruokaa,tilattu pizzaa ja nautittu rauhallisista päivistä.
Sunnuntaina samaan aikaan kun hoitokoira lähti,tuli yökylään siskoni poika jota teini hoitaa alkuviikon.Vipinää siis riittää talossa ja teinikin on täällä enemmän kun on töissä.Eilen siskon poika lähti neljän maissa kotiin ja tänään hain hänet taas yhdeksän maissa tänne ja on huomiseen asti meillä hoidossa.Illan hoidan minä,muuten teini hoitelee,kun siskoni palkkasi hänet siihen hommaan.
Mulle yritttää taas kerran iskeä flunssanpirulainen!Hus pois siitä!nokka valuu ja yöt nukun nenäsumutteen avulla.Toissa ilta oli hankala,mutta (kop kop)nyt tuntuu helpottavan,pelkkä nuha vaivaa.Eilen otin rennosti,katsotaan pääsisinkö illemmalla liikuntamyllyyn yhden kaverin kanssa sisäjuoksemaan..Toivottavasti,en jaksa kököttää täällä.
Toissa aamuna viimeksi juoksin pienen 7km lenkin jonka jälkeen olenkin relannut.Pelkkä relaus ei sovi meikäläiselle,oon vissiin relannut elämäni aikana tarpeeksi (lue:n.30 vuotta elämästäni).
Olen lukenut monista blogeista tämän vuoden tähti tai vaikuttavimpia yms hetkiä ja tulevaisuuden suunnitelmia..multakin tulee tässä pian sellaisia,oottakaa vaan!
Mietin myös uudistuksia mitä voisin tänne blogiin tehdä,niistä haluaisin teiltä lukijoilta vinkkejä ja toiveita!Tossa kuvia muutamalta viime päivältä.
Palaan pian tämän vuoden mietteillä ja uusilla suunnitelmilla ja toiveilla sekä haaveilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…