Siirry pääsisältöön

joulukalenteria pukkaa (luukku1)

tänään on ensimmäinen joulukuuta ja ensimmäinen kalenteri luukku saatiin avata.pojille ostin pieniä herkkuja,tänään oli vuorossa purkkaa ja dumletikkarit,isojahan noi jo on,mutta tykkäsivät nekin..
mä osallistun fb:ssä touhukalenteriin ja siellä oli ekana luukkuna juosta portaat, vähintään 50 porrasta. juoksentelin 14 rappusta ees taas 14 kertaa eli tuli 196 porrasta hölkättyä ylös ja saman verran alas.ihan kiva aloitus,sopii hyvin lepopäivään.
pojalla oli treenit tikkurilassa ja mun seuraksi tuli kurkistelemaan pojan treenejä mun vanha koulukaveri eli pojan kummitäti.kokoustilassa oli kokous,eli jouduttiin tosiaan kurkkimaan verhojen väleistä,että ylipäätään nähtiin mitään.
vähän on tuntunut oudolta,kun en oo pyyhkässy lenkille.tein muutaman reisi venytyksen ja ne tuntuu kyllä todella kivuliaasti..on siis juostu selvästi.ajattelin pistää oman joulukalenterin pystyyn myös,jos muistan ja ehdin niin laitan jonkun kivan /hauskan /tehokkaan liikkeen tai liikesarjan videon tai kuvien muodossa.
nyt kaivelin you tubesta videoita ja löysin tällaisen.tää liike on tehokas varsinkin kun pitää kummatkin jalat ilmassa.tein jalat maassa käyden kummallakin jalalla 20 kertaa ja saman verran jalat ilmassa,hui se tuntui vatsalihaksissakin!
lupaan laittaa luukut aiemmin,keksin tän vasta äsken..
huomiseen!!jännittää mitä touhukalenterista löytyy...saati sitten meikäläisen yllärikalenterista..
öitä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…