Siirry pääsisältöön

luukku 19, panikoiva joulupukki ja ylpeä äiti

Mä tykkään näistä raskasta joulua versioista tosi paljon.Tää siis tän päivän luukku 19

Tänään kun heräsin korvat humisi taas ja meinasin pillahtaa itkuun,ei kai tää taas iske pahemmaksi?Onneksi päivän mittaan helpotti.Ihan kokonaan paine ja humina ei oo pois,mutta ei okseta eikä huimaa.
Kävin työpaikalla viemässä sairaslomalaput ja toivottamassa hyvät joulut.Olin saanut parilta perheeltä paketin ja parilta lapselta itse tehdyt kortit.
Tein pullataikinan kohoamaan ja lähdettiin taas kävelylle,nyt mukana oli uusi sykemittari,no mulle uusi,ostin sen käytettynä juoksusivustolta.Polarin f11.ihan helpon tuntuinen käyttää,vähän pitää vielä harjoitella.En tiedä mittaako se matkaa,mä en ainakaan löytänyt.58 minuuttia mentiin,sykkeet oli korkeimmillaan 149 ja alimmillaan 94.Vettä sateli melkein kokoajan,kumpa se muuttuisi lumeksi pian!!
Leivoin kierrepullia pojan koulun puffettiin,siellä on perinteenä pitää puffetti ennen juhlia.Kerätään rahaa lapsille järjestettäviin tapahtumiin yms.Olin myös myymässä siellä,mutta pojan esityksen katsoin kokonaan,oli joulunäytelmässä joulupukkina.Poika kärsii kovasti esiintymispelosta vaikka on tosi lahjakas laulamaan ja pitää kotona tutuille konsertteja.Opettaja sai pojan houkuteltua joulupukiksi,siinähän saa piilotella parran takana.Pieni paniikki meinasi tänään pojalle iskeä,soitti paniikissa ettei mene juhlaan koska ei osaa yhtään sanaa.Sain kuitenkin pojan rauhoiteltua ja hieno esitys olikin!Pojasta ei näkynyt jännitys ollenkaan!Toivottavasti esiintymiset helpottaa.
Huomenna on pojilla vielä pienet juhlat ja sitten on koko porukka lomalla.Ihanaa lomailla vaikkei mitään ihmeellisiä suunnitelmia olekaan.
Palailen taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…