https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

lauantai 20. joulukuuta 2014

Luukku 20 ja loman alkua

http://kotiliesi.fi/s/files/joulu/havukoynnos.jpg
luukku 20.Aika kiva ois tällainen,taidan vaan olla laiska itse tekemään.


Tänään alkoi pojillakin loma,koko perhe lepäilee pari viikkoa.Pojat juhlistaa kumpikin yökyläilemällä kavereitten luona ja me miehen ja lenkkikaverin kanssa otettiin pari siideriä ja kuunneltiin raskaampaa joulua biisejä ja Johanna Kurkelaa.
Mä kävin keravalla kummityttöä moikkaamassa ja viemässä ihanalle 2v:lle joulupaketin.Voi että tyttö oli taas kasvanut reilussa kuukaudessa ja puhui jo niin hyvin!Ihana pakkaus.Tulee jostain syystä vain nähtyä liian harvoin.Aina jotain menoja,eikä saa aikaiseksi lähteä..Vaikka matka ei ole pitkä.
Taas käytiin lenkkikaverin kanssa kävelyllä,ihana kirpsakka keli,ehkä pakastumassa?48 minuuttia käpsyteltiin ja 139 oli keski syke..Matkasta ei taas tietoa.
Rullailin foam rollerilla taas jalkoja ja selkää ja pidin compressio säärystimiä pari tuntia kotoillessa.
Illalla siis pari siideriä ja kohta suuntaan unten maille.Huomenna ois tarkoitus lähteä parin juoksukaverin kanssa hitaalle pitkälle lenkille tänne lähimaastoon.Jos kunto ei kestä pääsen helposti kotiin.
Öitä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...