Siirry pääsisältöön

musikallinen luukku 23 ja aatonaaton touhuja kuvin ja sanoin

tänään saikin juosta ihanassa 6 asteen pakkasessa

aurinkokin paistoi melkein koko matkan

luntakin on satanut ihanan paljon!

tonttuhommiakin ehdittiin tekemään,nuorempi meni jo etukäteen mummolle ja vaarille yöksi me mennään huomenna

tein tänään omenapiirakan kun sain taas naapurin äidin omenoita
tänään 23 luukku onkin suvi teräsniskan tonttu,ihana!


Aamulla nukuin yhdeksään ja löllöttelin pitkään ennenkuin jaksoin lähteä lenkille.Oli ihana lenkkeillä 6 asteen pakkasessa ja auringonpaisteessa.Lumi kimalteli ja oli kaunista.Juoksin melko rauhallisesti,en ihan etanaa,mutta lähelle 7min kilsa vauhtia.Otin 4 reipasta spurttia,juoksin yhden lyhtypylvään välin melko lujaa ja toisen niin lujaa kuin jaksoin ja kiinnitin huomiota tekniikkaan.väleissä palasin perusvauhtiin en siis palautellut ihan hiljaa.Juoksin reilun 5 km 6.3min kilsavauhtia.Spurtit tietty nosti vähän keskivauhtia.Oikein kiva lenkki!Kävelin kilometrin rauhallisesti palautellen.
Vein nuoremman pojan mun vanhemmille kylään,me mennään sinne perässä huomenna.Kävin ostamassa viimehetken lahjaostokset ja  paketoitiin kaikki lahjat .Nyt kun pojat on isompia lahjakasat on maltillisempia,rahaa kyllä menee niihinkin.
Äsken tein omenapiirakan,nyt pitää mennä maistelemaan!
Palaan vielä huomenna viimeisen luukun merkeissä.Yrittäkäähän jaksaa odottaa huomiseen!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…