https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

torstai 11. joulukuuta 2014

soiva luukku 11 ja rauhallista käppäilyä


tänään mun ylläri kalenterista tupsahtaa kaunista musiikkia.tykkään paljon tosta avaruus biisistä ja oon aina tykännyt night wishin versiosta kovasti,mut tässä johanna kurkelan versiossakin on sitä jotakin,toimii!mulla on tää levy ja pidän tätä nukkarilevynä töissä,eli laitan tän soimaan kun lapset käyvät lepäämään.
tänään touhukalenterissa oli tuolijumppaa ja tein sen jo aamulla ennen töitä,mun pinterestistä löytyy sekin video jos haluat kurkata.eiliset kuperkeikatkin luonnistui töissä paksulla patjalla .
eilen kävin juoksemassa tuolla myrskytuulessa 9.3km 6.4minuutin km vauhtia.ei ollut paras mahdollinen lenkki,mutta tulipahan tehtyä.
tänään käveltiin lenkkikaverin kanssa 4.6km rauhallisesti n.50 min.tänäänkin tuuli,muttei läheskään niin paljon kuin eilen.

töissä käytiin 3vuotiaitten kanssa falkullassa katselemassa eläimiä,on ne sitten ihania!!toi vasikka oli mahtava,se hyppi ja pomppi ympäriinsä ja oli kyllä aika villi kaveri.ihanaa kun falkullan kotieläintila on ihan päiväkodin vieressä,tulee käytyä melko usein siellä.
palailen taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kesäloman fiilistelyä : miten meni ja mitä tuli tehtyä?

Moi! Nyt on lomat loppu ja huomenna paluu arkeen. Olin tällä toisella kesäloma pätkällä kolme viikkoa ja kolme päivää. Loma oli onnistunut...