https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

vuoden 2014 parhaat palat

tää oli sitä alkuvuotta kun elämäntapamuutos polkaistiin käyntiin

maaliskuussa olin jo aloitellut lenkkeilemään 5-7km lenkkejä

vanhempi poikani pääsi ripille maaliskuussa,oli hieno päivä!

osallistuin moniin lihaskunto yms haasteisiin(monet jäi kyllä kesken..mutta aloitellut olen monia ja kaikista on jäänyt hyvä fiilis ja liikkeitä arkeen)

40v!!!ihanat juhlat ja mikä parasta,ei se elämä ainakaan huonompaan ole muuttunut!!

naisten kymppi,ensimmäisen kerran juostuna oma enkka 1.07 aempi enkka oli 1.10 lenkillä tehtynä.kiva tapahtuma,vaikkei siellä oikein juoksemaan pysty,on ruuhkaa,mutta uusiksi mennään varmaan työporukan kanssa.


mä nautin kesästä todella!treenejä pystyi ymppäämään mihin rakoon vain ja tehdä kaikenlaista..tässä mökillä naruhyppelytreenit

midnight run!mahtava tapahtuma,porukkaa paljon,mutta hyvin mahtui joukkoon!enkka paukkui 1.03 ja fiilis oli mahtava!

eka pitkä lenkki entinen pisin oli 11km ja suoraan juoksin uuden juoksukaverin opettamana hitaasti 20km n 2h 30 min,eikä tuntunut pahalta missään vaiheessa!

ensimmäinen polkujuoksulenkki kuusijärvellä,oli hankala,mutta kiva..yksin olen harjoitellut poluilla juoksemista.se on kivaa!ensi keväänä uskaltaudun varmaan uusiksi mukaan!

marraskuussa oli eka aktia maantie 10kmraastoa,mutta kivaa lopulta kuitenkin!taas enkka 57 ja risat!!olin aivan fiiliksissä pari päivää..toinen aktia oli joulukuussa ja oli tosi tuulista ja hankala keli,mutta jotenkin taas kulki ja enkka paukahti lasiin,56 ja risat ihan huippua!


syksyllä olen käynyt etana lenkeillä tikkurilassa sunnuntaisin,muutamia kertoja ja kutsunut itse kokoon noin kerran viikossa eri tahtisia porukoita,aivan mahtavia tyyppejä,uusia kavereita ja juoksua samalla,mikäs sen kivempaa!!

talvijuoksu on mahtavaa!lumen narina jalkojen alla ja kauniit valkoiset maisemat!

oikein ihanaa uutta vuotta kaikille!!

Tämä vuosi on ollut ihan mahtava!
Aloitin alkuvuodesta elämäntaparemontin,tosin ruokavalio vähän mättää ja pari kiloa olen kirinyt takaisin jo pudotetuista,mutta liikunta on tullut jäädäkseen!!Löysin kauan kadoksissa olleen juoksumotivaation!enää ei tarvitse miettiä lähtisikö lenkille,vaan välillä saa jopa toppuutella,että tänään otetaankin rennosti,lepokin on tärkeää!
Juoksuporukoissa juokseminen on uutta,on ihanaa tutustua uusiin ihmisiin!
Kävin myös juoksutekniikka illassa esport areenalla,se oli uutta ja raskasta,vetotreenejä pitäisi kokeilla pian uusiksi!
Polkujuoksuun olen tutustunut yksin useammin ja kerran porukassa,haastavampaa,mutta kivaa!
Aloitin juoksun melkein nollasta,toki olin välillä juossut,mutta 5km alkukeväällä oli melko hankalaa ja rankkaa..Vähitellen juoksu helpottui ja 10km tuntui helpommalta ja enkat alkoi paukkumaan,lähtötasohan ei ollut mikään mahtava,1.10 oli ensimmäinen kympin aika ja nyt olen juossut sen 56 ja risat!
Kyllä jaksaa taas treenata,kun tulosta syntyy.
Pitkät lenkit tuli tutuiksi syksyllä ja tulleet jäädäkseen,tervetuloa puolimaraton keväällä!siitä lisää ensi vuoden haave/suunnitelma kirjoituksessa lähi päivinä.
Tästä on hyvä suunnata katseensa tähän uuteen vuoteen.Juoksu on tullut jäädäkseen,ja kaikkea uutta ja mukavaa on suunnitelmissa,odottakaahan vaan.

Esikoinen pääsi tänä keväänä ripille ja vaikkei uskonnolisia ollakaan,oli konfirmaatio päivä ikimuistoinen ja kaunis!Oli ihanaa kun iso porukka isosia tupsahti eteiseen laulamaan pari laulua ja toivottamaan pojalle hyvää jatkoa!

Minä täytin 40v huhtikuussa.Odotin kauhulla kriisejä,mutta tässä sitä porskutellaan,eikä mitään kummallisia olotiloja tullut.Kaikki jatkuu hyvin,eikä mitään vanhenemista yhdessä yössä tapahtunut.Päinvastoin,mähän oon paremmassa kunnossa kuin koskan!


Oikein mahtavaa vuotta 2015 kaikille!!toivottavasti jaksat seurata touhujani tänä vuonnakin!Postaustoiveita ja ehdotuksia otan vastaan,tai haasteita yms!
Toivottavasti tavataan taas!
Öitä!!

2 kommenttia:

  1. Hieno vuosi, Merituuli! :) Oli kiva tavata sinut silloin Esportilla! Toivottavasti törmätään jatkossakin ainakin jollain lenkillä! ;)

    VastaaPoista
  2. joo,oli tosi hauska nähdä!pitää joskus yrittää päästä sun järkkäämälle lenkille tms.tai jos joskus joku järkkää taas jotain kivaa esportille tms..

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...