Siirry pääsisältöön

onko järkee vai ei?

Mä oon tässä miettinyt pääni puhki kannattaako mennä aktiaan vai ei.Se on niin kiva juttu käydä joka kuukausi kokeilemassa mihin itsestä on.Hauska on myös nähdä jo tutuksi tullutta porukkaa.
En vaan ole varma onko musta kisaamaan.Mä sairastuin viime aktian jälkeen ,enkä ole palautunut vieläkään kunnolla siitä.Tutkimukset on vielä kesken,ja oon ihan ok kunnossa,mutta en ihan ennallani kuitenkaan.Rauhallisillakin lenkeillä sykkeet poukkoilee ja pysyy melko korkeina.Pitkistä lenkeistä palautumiseen menee kauemmin aikaa kuin aiemmin yms pientä ja erikoista.
En malta kuitenkaan juosta rauhassa vaan vetelen täysillä viimeseen asti.Ja mitä ihmeen järkeä on edes mennä juoksemaan aktiaan 10km kisaa rauhassa?
Olen myös miettinyt vaihtoehtona 5km matkaa.Kovaa mennään siinäkin,mutta lyhyempi matka vaikuttaisiko se.
Mä en ymmärrä miksi tästä on nyt tullut niin tärkeä mulle ja poisjäänti on niin vaikeaa.Toisaalta talvijuoksu on mulle uutta ja ihmeellistä,tykkään juosta lumella ja pakkasella,mutta en tiedä saanko itsestäni pakkasella kaikkea irti vaan parhaiten kulkee rauhalliset nautiskellut lenkit.
Myöhemmin kevät talvella taas voi saada itsestään enemmän irti.
Silti mä haluaisin mennä juoksemaan sinne,mutta en ehkä kuitenkaan..Tyhmää ehkä edes miettiä tällaista,jos ei ole kunnossa ei juosta ja sillä selvä.Mutta kun en selkeästi ole sairas,mutta en ihan kunnossakaan,niin on helpompi tuudittautua siihen ,että kaikki on ok.
Entä jos menenkin ja tulen taas kipeämmäksi,taas tulee takapakkia ja aloitetaan alusta.
Ja teille jotka ette tiedä mistä kirjoitan, vinkiksi katso joulukuun aktia postausta ja menieren tautiko postausta samalta kuulta.
Näihin tunnelmiin tällä kertaa!
P.s kävin kävelyllä lenkkikaverin kanssa reilu 5km ja 50 min.Tikiksen punnerrus haasteen jouduin skippaamaan,kun en onnistunut tekemään krusifiksi ja hindu punnerruksia ja hermo paloi ja olkapää kipeytyi.Tein alkupäivien vatsalihas haasteen ja siihen päälle 10 punnerrusta ja 10 dippipunnerrusta.
Öitä!

Kommentit

  1. Ei kannata mennä hei! Odota tutkimustuloksia ensin, jooko? Käy mieluummin fiilistelemässä joku hitaampi lenkki vaikka! Tsemppiä!! :)

    VastaaPoista
  2. joo järjellä ajateltuna parempi varmaan jättää väliin,mutta kun on niin pöhkö nykyään ja kaikkialle mentävä..kyllä mä taidan väliin jättää.jotain oheistoimintaa on tehtävä,muuten hilaan itseni "vahingossa"sinne.kiitos tsempeistä!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…