Siirry pääsisältöön

vatsatreenivideo tikikseltä ja pientä viikkokatsausta

tiksen tammikuun 21 päivän haasteesta.

Taas on vierähtänyt aika sellaista vauhtia,että ei meinaa perässä pysyä.Tiistaina käytiin yhden lenkkikaverin kanssa juoksemassa 7km reipas lenkki 6.2min/km vauhdilla.ilma oli ihan hyvä,mutta jaloisssa tuntui melko raskaalta kun oli aika liukasta ja pöperöä.
Keskiviikkona oli vuorossa opasjuoksu mukavan näkövammaisen juoksukaverini kanssa,voi ei sitä keliä!Satoi vettä ja välillä oli jäätä,lunta ja vesilammikoita.Ilmoitin kaverilleni,ettei pystytä millään väistämään kaikkia lammikoita vaan mennään läpi.Kivasti meni lenkki,mulle rauhallisempi tahti ,8.4 keskivauhti ja kaverilleni hyvä ja melko kova ja välillä otettiin spurtteja ja mentiin kovempaa.6km lenkki tossa kelissä oli aika hyvin.Mukava huomata,että ihmiset huomioi kun näkevät opasliivin ja takana tulevan näkövammaisen liiveineen..Saatiin hyvin tietä.
Tänään tein eilisen tikiksen vatsatreenin ja päätin lähteä ihan pienelle testiajolle uusien nastalenkkareitteni kanssa.Kello oli jo puoli kymmenen kun lähdin ja päätin heti,että teen vain pienen lenkin.Ja se onnistui hyvin.Juoksin melko reippaan 2.6km 6.2min/km vauhdilla.
Ostin nuo inovit juoksuryhmästä,oli pari lenkkiä kokeillut,muttei sopinutkaan ja myi eteenpäin.Mulla jäi ainakin ekasta lenkistä hyvä fiilis,noi on ohuempipohjaiset ja vähemmän jäykät kuin icebugit,mutta tuntuma oli hyvä.Mulla ei oo koskaan ollut nastoja,olihan se jo aika hankkia sellaiset!
Huomenna onkin jo perjantai!En oo varma menenkö huomenna lenkille,mutta lauantaina on luvassa pitkä ja hidas lenkki.
Oikein kivaa viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…