Siirry pääsisältöön

lepoa ja liikuntaa: ihana viikonloppu

Eilen oli kiva päivä. Pojat lähti mun isän kanssa talmaan laskettelemaan ja mies oli äitinsä luona kyläilemässä. Mä olin siis ruhtinaallisesti 5 tuntia yksin! Ystäväni naapurista tuli kahville,muuten en tehnyt mitään. Ihana rauha.
Mies tuli kotiin ja nuoremman poikani kummisetä ystäväpariskuntansa kanssa tuli laivalta meille käymään. Olivat vähän Laiva tunnelmissa, mutta oli ihan kiva kun tuli porukkaa. Pojatkin palasivat laskettelemasta ja tehtiin nachoja jauhelihalla ja muilla höysteillä. Pojan kummisetä jäi meille yöksi, muuten talo hiljeni aika ajoissa.

Tänään oli yhteis-metsäpitkis  vuorossa. Mentiin sipoonkorpeen sotungin koululta, eli metsässä juoksua tuli reilu 10km ja yhteensä maantie pätkineen 17.7km.
aika vaativia oli noi kallio nousut,oli meinaan aika pliukasta!

Meitä oli taas sama 4 naisen porukka, ollaan juostu ennenkin noissa maisemissa. Oli aika märkä keli, kengät kastui aika nopeasti. Siellä myös sateli välillä räntää ja välillä vettä ja olin aikalailla uitettu koira kun reilun 2 ja puolen tunnin päästä olin kotona. Mutta oli se taas kivaa! Ehdittiin jutella ja ihastella kauniita maisemia, ja kuntokin alkaa taas palata omalle tasolleen, eikä enää lopu energiat kesken. Siis ainakin tänään tuntui siltä.

Huomenna palataan arkeen taas, poikienkin loma on loppu. Ihan kiva, teinin päiväjärjestys meinas taas heittää kuperkeikkaa.
Ensi viikolla ois taas yleisurheilua 4 eri pituista ja kovuista juoksulenkkiä. Lauantaina ois tarkoitus mennä 25km yhteislenkille olumpiastadionilta. Aika jännää, en ole koskaan juossut niin pitkää lenkkiä. Ois tarkoitus juosta hhm reittiä .Se on mulle täysin uusi, kivaa päästä juoksemaan keskustaan. Vähän mietin jaksanko, kun on kuitenkin ollut vähän vähemmän juoksua menieren taudin ja häntäluuvamman takia. Keskustasta osaan kuitenkin kotiin, hyppään bussiin jos voimat loppuu

Mukavaa uutta viikkoa! Miltä sun viikko näyttää..vai meetkö fiiliksen mukaan?.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…