Siirry pääsisältöön

pika päivitys ennen viikonloppua

Eilen käytiin pojan(kohta 12v)ja kummityttöni(25)kanssa keilaamassa myllypurossa.Tää oli se kerta kun piti jo aiemmin mennä,mutta kuponki olikin voimassa vasta alkuvuonna.Aika kivaa puuhaa,vaikka mä olenkin tosi huono tässä(kin )lajissa,mutta ei se menoa haittaa.Alkuun meni kaikki kouruun,lopulta sain jopa pari täys kaatoakin.Kummityttö oli omaa luokkaansa ja mä pojan kanssa oltiin tosi epätasaisia,välillä meni tosi hyvin,välillä ei sinnepäinkään.Vähän jännitin häntäluun tilannetta,mutta aika vähän se häiritsi.Eihän toi keilaus ainakaan tällä meikäläisen taidolla liikuntaa oikein ole,mutta mukavaa ajan vietettä kuitenkin.
Täällä paistaa aurinko,kun kahvitauolla töissä tätä naputtelen(pitää ottaa kaikki ajat hyödyksi,kun kotona ei konetta ole)toivottavasti toi ihana mollukka paistelee vielä iltapäivällä kun lapsukaisten kanssa tonne ulkoilemaan taas suunnataan.
Illalla lähden reilun tunnin kävelylle,koska pojalla on puolentoista tunnin treenit,enkä viitsi kotiin välillä ajella.
Toivotaan,ettei tää kurkkukipu,joka eilen alkoi laajene tai pahene,nyt sen kanssa pärjää kyllä.
Tällä viikollakin muuten oli lähtenyt 200g painosta,tosi hidasta.Enpä oo oikein hikiliikuntaakaan harrastanut.Parempi kuitenkin,että lähtee eikä tuu takaisin.
Huomenna ois pojalla (16v)futispeli,muuten viikonloppu suunitelmat on avoimet,katsellaan mitä keksisin.
Sunnuntaina ois tarjolla rauhallista metsälönkyttelyä,katsotaan onko musta siihen.
Oikein mukavaa viikonloppua!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …