Siirry pääsisältöön

pientä takapakkia hyvää ruokaa ja itsensä huomioimista.


Eilen käytiin siskon kanssa tunnin rauhallisella kävelyllä pikkuvaavin kera. Mun kroppajumin ja siskon parin kuukauden takaisen synnytyksen takia vauti oli meille kummallekin sopiva.

Olin töissä alkuviikon, mutta epävarmuus viikonloppuisen "kohtauksen" syystä kaihersi ja tajuton jumitus kropassa ajoi lääkäriin. Selvyyttä ei suoranaisesti tullut, mutta sydän ok eikä mitään hälyyttävää ollut. Poskionteloissa oli tulehdus vaikken ollut kyllä mielestäni kärsinyt nuhastakaan.. Mutta ontelot kuvattiin ja siellä oli tulehdus, niinä syön nyt antibioottia ja olen loppuviikon sairaslomalla.

Mä päätin keskittyä kehon huoltamiseen tän saikun aikana. En oo sinänsä kipeä, huippaa vähän kumarrellessa ja noi pirhanan lihakset on tosi kipeät ja jäykät , kun pitää kääntää päätä pitää puoli kroppaa kääntää..Väsymys on edelleen ärsyttävä. Jospa toi antibiootti veisi senkin pois..Toivotaan.
Sain vihdoin varattua itselleni hierojan ja menin jo tänään 30 minuutin niskahartia hierontaan. Ihanan kamalaa. On niin järkky jumitus, että välillä teki kipeää, mutta toi nuori opiskelija nainen oli tosi hyvä hommassaan. varasin huomiseksi uuden ajan, että saan vähän helpotusta yläkroppaan. Huomenna on vuorossa myös rintarangan hierontaa ja tulee tekemään gutaa..
tänään tein ruuaksi karjalan paistia pitkästä aikaa...oli herkkua!

muussilla ja halloumi viinirypälesalaatilla ryyditettynä
 Illalla käväistiin pienellä etana kävelyllä naapuri lenkkikaverin kanssa.  Mun hieronnan jälkeinen olotila ja jumitus ja kaverin yhä paheneva selkäkipu piti vauhdin ja matkan maltillisina. 2.1km ja 24 minuuttia. Hyvää teki silti. Huomenna meen saattamaan kaverin aamulla töihin parin kilsan päähän ja käpsyttelen sitten takaisinkin. Kävelyt ja venyttelyt ja toi hieronta on huomisen ohjelmassa ainakin ja lepo, sitäkin tarvitaan.

Olen siis taas lähtöpisteessä, ei pysty juoksemaan ohjelman mukaan. Jos viikonloppuna uskaltaisi pienen rauhallisen lenkin tehdä. Sain hyviä venyttelyohjeita hierojalta , tein niitä jo tänään ja huomenna lisää. Vielä on hyvää aikaa puolikkaalle, eli ei mitään hätää, alan juosta ohjelman mukaan kun siihen pystyn.
Ilmat on niin loistavat, ainakin toistaiseksi, eli ulos on tavalla tai toisella päästävä.

Mukavaa loppuviikkoa ja uuteen nousuun!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…