Siirry pääsisältöön

treeneihin paluuta ja muisteluita vajaan viikon ajalta kuvin ja sanoin

En oo saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne. Onneksi se ei tällä kertaa tarkoita etten olisi mitään tehnyt tai että olisin sairaana.Tässä vähän muistelua melkein viikon ajalta kuvin ja sanoin.olen nyt käynyt kolmeen kertaan hierojalla, ja tänään oli eka kerta kun pystyi rentoutumaan eikä tehnyt koko ajan kipeää

lauantaina kävin ekalla lenkillä kun hurjat juoksusivusto kaverini juoksivat 50km.mä juoksin vain osan matkaa,siltikin matkaa kertyi 18.6km vauhti oli sopivan maltillinen 7.3min/km

kyllä se vaan on mukavaa ja huomaamattomasti kertyy kilsoja kun kivassa porukassa juoksee.

lenkin jälkeen ehdin sopivasti suihkuun ja kaunistautumaan ja viettämään ihanaa ristiäis päivää.ihana siskon poika sai nimen ja mun esikoisesta tuli sylikummi.
maanantaina juoksin yksikseni pikku lenkin sotungin maantiellä ja läheisellä hiekkatiellä.vähän tihkutti vettä,mutta jalka kulki hyvin ja tuntui hyvälle. 6.2km ja 6.2 min/km keski vauhti.

Mukavasti olen siis päässyt jo palailemaan lenkeille.hierontojen ja ahkeran pilatesrullailun ja venyttelyn ansiosta niska hartia seutu ja rintaranka ja lavat on miltei kivuttomat ja tuntuu kuin lenkilläkin henki kulkisi paremmin kuin ennen. Tänään hieroja kysyi olenko vaihtanut hartioita kun nyt kädet pystyy hyvin hieromaan kun viime viikolla oli kuin betonia olisi hieronut. Kyllä siellä jumeja on vieläkin, mutta vähemmän kuin ennen.

Eilen pääsin kahden viikon tauon jälkeen yleisurheiluun ja olipas se taas kivaa!
valmentaja oli sairaslomalla ja meillä oli sijaisena yksi ryhmäläisstä joka kävi juuri juoksemassa barcelonan maratoonin.
Hölkättiin kevyesti 4km ja lenkin paluupätkällä juostiin reippaammin parin valopylvään väli. Kalliosuojassa tehtiin kuntopiiriä ja lopulta juostiin 10x 60 metrin vetoja. Ei täysillä vaan reippaasti ja kävelypalautuksilla. Tuntui mukavalta vaikkakin hengästyttävältä... Mitäs järkeä sitä muuten olisi ollut tehdäkään vetoja. Kävelin treeneihin ja takaisin yhteensä vajaa 4km.
Tänään käveltiin naapurin lenkkikaverin kanssa rauhassa 3 km. Kivaa palauttavaa. Kohta venyttely/rullailu sessio.
Huomenna pitäis mennä kuusijärven 10km yhteislenkille. En oo viime syksyn väsähtäneen yrityksen jälkeen siellä käynytkään, mutta nyt yksi lenkkikavereistani houkutteli minua mukaan.. Kai sitä uskaltaa, oonhan nyt talven aikanakin käynyt poluilla ja umpihangissa hölköttelemässä.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…