Siirry pääsisältöön

metsälenkkejä ,aamukahelointia ,ja vauhdikas synttäripäivä

Tervepä terve! Lomat on nyt vietetty ja huomenna taas takaisin arkeen. Onneksi työviikko on kaksipäiväinen..On sopiva näin muutamien lompäivien jälkeen.
Ei menty lomalla mihinkään vaan nautittiin rauhaisasta tunnelmasta ja hyvästä fiiliksestä.

Sunnuntaina oli vuorossa polkulenkki sotungin ympäristössä. Rauhalliseen tahtiin hyvässä porukassa.Meitä oli kolme naista tästä lähettyviltä. Ihana lenkki 1tunti 42min ja matkaa kertyi 9.2km suurimmaksi osaksi metsässä ja poluilla.


Maanantain otin rauhaisasti ja käytiin nuoremman pojan kanssa siskon perheen luona tekemässä ja syömässä pannaria.Nam.

Tiistaina sovin toisen metsäkaverin kanssa aamulenkkitreffit kuudelta(kuudelta aamulla lomalla?)
Hölköteltiin hakunilan jo sulilla urheilupuiston ympäristön lenkkipoluilla. Hakunilan urheilupuiston ympärillä menee tosi paljon hyviä lenkkimaastoja, paljon erikorkuisia mäkiä yms.  Ihana aamun aloitus 11.03km ja1h 19 min.  Lomapäivä alkoi mukavasti kun oli jo ennen kahdeksaa lenkki tehty.
Päivä jatkui siskon ja siskon vaavin kanssa jumbossa ja illalla kävelin 40 min rauhallisesti pirkkolan metsässä ennen pojan jännää jalkapallomatsia.

Tänään on mun synttärit! 41v plakkarissa. Puuhattiin kaikkea miehen kanssa ja hoidettiin asioita aamupäivällä ja iltapäivällä oli vetotreffit parin juoksusivustokaverin kanssa oulunkylän kentällä.

alkuun lämmittelyt ja kierrettiin omaan reippaaseen tahtiin 3min reippaasti 2min kävely/hölkkäpalautuksilla aina yhdessä. 5X koko setti ja loppuverrat päälle. en pistänyt trackeria päälle joka kerta erikseen  ,vaan otin yhteis ajan kaiksista vedoista ja kaikkien viiden reippaan vedon keski vauhti oli 5.09min/km eli ihan hyvää vauhtia. Kamalaa, mutta kivaa! Aika kiva tapa viettää synttäreitä!
Kotona mua odotti ihana pihviateria aurajuustokastikkeella ja valkosipuli potuilla. Kiva loma ja kiva synttäripäivä!
Mukavaa loppuviikkoa!


Kommentit

  1. Onnea synttärinä! :) Kivan kuuloinen loma ja kruununa mukava synttäripäivä! Ai ai! Hyviä työpäiviä sinne, huomenna onkin perjantai.. (mullakin 3 päiväinen viikko, hyvä niin lomareissun jälkeen!)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!oli kiva loma ja synttäripäivä.loman jälkeen on kiva jos on lyhyt viikko..jaksaa paremmin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…