Siirry pääsisältöön

paniikkia, jumeja ja kolotuksia, viimeiset viikot ei ole menneet ihan putkeen ennen hcr:ää

Terve taas! Musta tuntuu siltä, että aina kun on hyvä treeniputki tuun kipeäksi tai hajoitan itseni tms..
Nytkin on sujunut kuin unelma kunnes viime sunnuntain 17km pitkiksen (melkein kokonaan asfaltilla) jälkeen penikat kipeytyi ja jouduin yöksi ottamaan särkylääkettä kun pelkkä kylmä ei auttanut.
sunnuntaina oli ihana ilma juosta

innostuttiin ottamaan hyppykuvia kesken lenkin

kompressiosäärystimet on olleet kovassa käytössä
No maanantaina kävin koiran kanssa tunnin metsälenkillä, se ei tuntunut pahalta.

Ti oli yleisurheilussa mäkitreenejä yms juoksuharjoituksia ja lopuksi venyttelyjä. Yöllä jalat meni totaalitukkoon ja ke aamuna oli tuskaa herätä ja nousta. Pidin kompressio sukkia 5 tuntia töissä ja laitoin yöksi myös. Metsässä kävelyitä koiran kanssa tuli tehtyä muuten en liikkunut. Yleisurheilu valmentajani antoi hyviä neuvoja mm. kylmä,koho ja kompressio. Ja kehotti juoksemaan mahd vähän.Ei kuulemma vaikuta kuntoon enää vaikken juoksisi ennen hcr:ää.


Perjantaina alkoi hellittää, pohkeet kesti jo kevyttä hierontaa ja aamulla nouseminen ei sattunut. Ulkoiltiin rauhallinen pitkä kävely miehen ja koiran kanssa lähimetsässä.
La heräsin jumalattomaan päänsärkyyn ja niskajumiin. Jouduin perumaan opaslenkin näkövammaisen kaverin kanssa ja nukuin melkein koko päivän. Illalla venyttelin totaalisesti.
Sunnuntainakin heräsin pieneen päänsärkyyn ja niskajumi jatkui. Venyttelyn jälkeen olo kuitenkin helpotti.
Löysin jääkaapista pojan yöllä minulle koristelemat voileivät!Ihana ylläri, en ole saanut pitkiin aikoihin mitään pojilta kun eivät enää tee koulussa kortteja yms. Syödään aina yhdessä ja vietetään mummojen luona päivää. Nyt mummoilla oli menoja ja siirrettiin mun vanhempien luona syöminen ensi viikonloppuun.

Su aamupäivällä päästiin kuitenkin opaslenkille ja olipas kiva lenkki!  Ilma oli mahtava ja juostiin savelasta kaunista vantaanjoen vartta malmin uimarannalle ja sieltä siltaa pitkin toiselle puolelle ja pikku kiekka pikkukosken sillalta ja takaisin savelaan. n8km  ja tunti.Kaverille tuli ennätys nopea keskivauhti josta oltiin yhdessä taas onnellisia! Mun koivet tuntui hyviltä ja päätäkään ei särkenyt.
Iltapäivällä tein kääretorttua ja sisko perheen kanssa tuli kylään.
Tänään otin koirn aamulenkille mukaan. Lähdettiin klo 5.50 ja käveltiin muutama sata metriä ja sitten hölköteltiin vastaan kaveria jonka kanssa ollaan aiemminkin aamuisin juostu. Kiva lenkki mukavan lämpöisessä kevät aamussa. 7km ja 51min. Melkein kokonaan hiekkatietä.

Mulla oli ruhtinaallisesti aamulla aikaa kun olin lenkiltä kotona ennen 7 ja töihin menin vasta puoli kymmeneen.Niskaa on juilinut koko päivän, ja pää on ollut kipeä. Illalla taas vajaa tunti metsässä käppäilyä koiran kanssa. Venyttelyt taas varsinkin pohkeisiin ja niskaan . Yöksi on otettava särkylääke ja relaxantti.
Mulla on töitä vaan huominen ja ke alkaa loppuviikon loma. Varasin keskiviikoksi hierojan, mun on saatava tätä jumia pois. keskiviikkon lähdetään mökille mun vnhempien ja siskon perheen kanssa. Perjantaina tullaan takaisin. ja lauantaina juostaan! Parempi kai kärsiä näistä nyt..eiköhän nää helpota ennen hcr:ää!

Mukavaa viikkoa!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…