Siirry pääsisältöön

lomalle lompsis!

Kesäkuu on puolivälissä ja mä jäin eilen lomalle. Aivan ihanaa! Toki ilmat sais lämmetä, mutta loma on loma ei siitä mihinkään pääse. Mitään suuria suunnitelmia ei ole. Huomenna mennään mökille jossa pojat ja vanhempani jo ovatkin. La tai su takaisin kotiin ja miehellä vielä viikko töitä. Itse ajatttelin juosta tänä kesänä enemmän kuin vuosi sitten, silloin pyöräilin paljon mutta juoksuinto oli kadoksissa. Haaveilen 30km juoksusta tai vähän pidemmästä, 26km on ennätykseni jonka juoksin talvella kpk24/7 fb porukan kanssa. Tänään mennään samaisesta ryhmästä olevien kaverien kanssa pikkulenkki opasjuoksulenkin yhteydessä näkövammaisen kaverini kanssa. Paljon erilaisia lenkki maastoja ja maisemia, kävellen juosten pyöräillen yms..siinä tavoitetta kesään. Ei stressiä, mutta ei pelkkää syömistä juomista ja makailua, ei onneksi enää mulle sovikaan sellainen. Herkkuja toki syön ja otan rennostikin, mutta kaikkea kivaa liikunnallista pitää mahtua mukaan.

Tässä yhteenvetoa ontrailista viime viikolta ja perään valokuvia samaiselta jaksolta.

Viikko 24, 08.06.2015 - 14.06.2015

Harjoitukset

PäiväLajiOtsikkoKestoMatkaVauhtiSyke
maanantaiJuoksuiltalenkki55 min 19 s8,55 km6.28 min/km
keskiviikkoPyöräilytyömatkat55 min16 km17,5 km/h
torstaiPyöräilypyörälenkki41 min 23 s9,5 km13,8 km/h
torstaiKävelyiltakävely1 h 28 min9,12 km9.38 min/km
lauantaiJuoksulenkillä hartolassa59 min 2 s7,82 km7.32 min/km
sunnuntaiPyöräilypyörälenkki isän ja äidin kanssa1 h 21 min20,89 km15,5 km/h


Viikkoyhteenveto

LajiKestoMatkaVauhti
Kaikki6 h 19 min 44 s71,88km5.16min/km
Pyöräily2 h 57 min 23 s46,39km15,7km/h
Juoksu1 h 54 min 21 s16,37km6.59min/km
Kävely1 h 28 min9,12km9.38min/km

pyöräilin  pari kertaa työmatkat

iltakävelyllä nappasin kuvia läheiseltä hakunilan urheilupuiston  ympäristöstä


Käveltiin metsässä ja Sotungissa ja tää ravintola on ihan kuin maalaismaisemasta vaikka on vantaalla Sotungissa.

mökillä viikonloppu,oli ihanaa.

Mökilläkin pystyy liikkumaan, sain kaveriksi siskon pyörällä ja äidin juosten.

maalaismaisemaa Hartolasta, äidin ja isän kanssa tehtiin 20km pyörälenkki.


Liikettä on siis tullut ja onneksi vaihtelevissa maastoissa. Tän viikon aloitin silmätulehduksella ja ma en liikkunut. Eilen oli mainiot yleisurheilutreenit. Osittain treenattiin n.10 v junnujen kanssa. Hippaa ja erilaisia leikkimielisiä viestejä, hikistä ja kivaa!
Nyt siis lomaa ja kaikkea kivaa!! 28.6 lähdetään pärnuun, sielläkin pitää päästä hölkälle. Oikein mukavaa viikkoa kaikille!!

 
 

 

Kommentit

  1. Ihanaa lomaa! :) Mulla meni koko kevät ihan plörinäksi kun sairastuin pahaankeuhkokuumeeseen, niin kaikki urheilu jäi pakosti tauolle. Nyt pitäis pikkuhiljaa palautella kuntoa ja meinasinkin osallistua ainakin meripäiväjuoksuun, joka jo reilun kuukauden päästä, huh! Mulla loma vasta 13.7. ja ollaan taas tulossa niille kulmin tyttöjen kanssa. Jos olette maisemissa, niin olis tosi kiva treffata (ja ehkä vähän urheillakin)! :D

    VastaaPoista
  2. kiitos kovasti ja kivat lomat teillekin kun ne alkaa! kuulinkin heidi sun pahasta taudista, nyt varovasti!!kiva jos alat olemaan liikkumis kunnossa jo. mä kattelin sitä meripäivä juoksua kanssa, saa nähdä saanko aikaiseksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…