Siirry pääsisältöön

(marras)putki jatkuu

oikein mukava viikonloppu takana. Pe lähdin aamulla lenkille vaikka väsytti ja laiskotti todella paljon.
Onneksi lähdin rauhasssa lönköttelemään, fiilis nousi lenkin aikana . 6.55 ja 45 min. Eli menin pitemmän kuin olin suunnitellut. Marrasputkessahan päivän minimi lenkki on 25min.
Pääsin töistä vasta lähellä puolta kuutta ja onnekseni olin aamu lenkin jälkeen ehtinyt tehdä siskonmakkarakeiton valmiiksi. Illalla käytiin naapurin susannan ja hoitoon tulleen koiran kanssa 4.5km iltalenkki kävellen.
La aamuna treffattiin susannan kanssa ja mentiin koiran kanssa kävelylle metsään. 3km 37 min. Mentiin osittain todella jyrkkiä nousuja, tosi kiva uusi puoli lähimetsästä.
Lenkin jälkeen vein koiran kotiin ja lähdettiin susannan kanssa lenkille , minä juosten ja susanna pyörällä. Susannalla on ollut pitkäkestoista flunssaa ja hän ei saa nostaa sykkeitä korkealle, siksi hänen juoksut on vaihtuneet vähäksi aikaa kävelyyn ja pyöräilyyn, muutaman päivän totaali levon jälkeen. Musta on mukava juosta seurassa, siksi oon tyytyväinen kun susanna suostuu lähtemään pyörällä mun kaveriksi. 6.9km ja 47.28 min. Keskisyke 152 eli rauhaisa vähän alle pk alueen lenkki.
Kotona mua odotti miehen paistamat quesilladat. Eli brunssilla mentiin la aamu. Kävästiin yhden yön pyrähdyksellä kaverien mökillä tampereen lähellä kun mies lupasi korjata heidän mönkijänsä.
Aamulla puoli kymmenen lähdettiin jo kotiin takaisin.

Tein kotona isälleni jugurttikakun. vietiin se kun käytiin syömässä vanhempieni luona. Tein myös pika lenkin juosten pk ylärajalla, tai niin yritin, mutta lopputulos oli kuitenkin 162 keskisyke. vk raja on 178. 4km ja 26 min.kiva ja reipas sadelenkki.
Marrasputki sujuu hyvin. 8 päivää ja 9 lenkkiä ja 52.9km saldona. 2 huonoa tai ainakin alussa vaikeaa lenkkiä ja loput melko helppoja ja mukavia .
Tykkään seurata sykerajoja ja katsella miten ne päivittäinkin vaihtuu...välillä syke ei nouse helposti, toisinaan joutuu menemään paljon hiljempaa , ettei sykerajat pauku.
Uusi viikko taas alussa. Katsellaan mitä se tuo tullessaan. Huomenna jonkinlaista lenkkiä tulossa, ajatuksena n.8km tai pitempi..Saa nähdä mikä fiilis.
Mukavaa viikkoa teillekin !Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …