Siirry pääsisältöön

ihana joulujuoksu,kamala flunssa ja muuttuneita suunnitelmia.

Huomenta! Marraskuu meni juosten joka päivä, joulukuussa olen juossut kerran. Flunssa iski samantien kun marrasputki lopppui. Pari päivää lepäsin viime viikolla , pärskin ja lepäilin kotona.
Lauantaina oli joulujuoksu. Flunssa oli edelleen päällä ja ääni aika matala. Päätin kuitenkin lähteä kävelemään ja vähän hölkkäämään.
Tunnelma oli tosi hyvä. Ihmiset oli pukeutuneet jouluisesti vaikka ulkona tuuli ja satoi. En malttanut kävellä, vaan hölkättiin rauhassa susannan kanssa. Keuhkot ilmoitti kyllä, kun meinas lähteä mopo käsistä.Kierrettiin töölönlahtea ja reitillä oli pari mäkeä jotka käveltiin suosiolla. 4.5km kohdalla Alisa vainio liisi meidän ohi. Huutelin tsempit ja olis taas tehnyt mieli laittaa kaasua. Alisan aika oli 35min ja hän voitti ton kisan. Meidän aika oli 1h13min. Mitään enkkaa en yrittänyt lähteäkään hakemaan.
helsingin joulujuoksussa oli mukana n.700 juoksijaa.

pimenevä helsinki näyttäytyi kauniina.
onevision.fi kuvasi viralliset kuvat.

käytiin juoksun jälkeen ottamassa oluet ja shotit.
Sunnuntai meni rauhassa, mutta maanantaina alkoi flunssa taas pahenemaan. Keskiviikkona jäin taas lepäämään kun alkoi lämpö nousemaan ja ääni ei kertakaikkiaan kestä päiväkotielämää.
Päätin etten osallistu joulumaratoniin. En ole pystynyt treenaamaan kunnolla ja vieläkin on kova flunssa päällä, eli ei ole järkeä 20.12 sännätä maratonille. Otan rauhassa ja siirrän juoksuhaaveita myöhempään.
Tätähän tää on , pitää kuitenkin ajatella järjellä. Juoksuja tulee kyllä.
Mä jatkan lepäilyä ja toivon, että kohta helpottaa. Mukavaa loppuviikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…