Siirry pääsisältöön

reipas alku helmikuulle, kohti 100km kk tavoitetta

Morjens! Nykyään näyttää olevan enemmän sääntö kuin poikkeus nää parin viikon välit blogikirjoituksissa. Nytkin melkein pari viikkoa vierähti viimeisestä. Olen sen verran tylsä tyyppi, ettei tunnu olevan asiaakaan enää niin usein kuin alussa, en usko että kukaan jaksaa päivittäin lukea olenko kävellyt tai kaatunut nokalleni..
En kuitenkaan lepää laakereillani, päinvastoin!Tää helmikuu on lähtenyt reippaana käyntiin.Asetin itselleni tavoitteeksi 100km juoksua tälle kuulle ja nyt 10.2 olen juossut jo 53km! Eikä ees tunnu vaikealta. Aloitin juoksija lehden mukana tulleella hcr treenilehden alle 2h puolimaraton ohjelman,
Ohjelma siis tähtää 2h alitukseen, mutta mulla vielä toistaiseksi tavoitteena 2.05-2.07 riippuen kunnon ja vauhdin kasvamisesta. Mun edellinen enkka on syyskuun tallinnan puolikkaalta 2.11.
Aika paljon juoksua tossa ohjelmassa ja kuntosalin korvaan toistaiseksi kuntopiirillä tms kotijumpalla. Ajattelin korvata välillä yhden kevyen 40-50 min juoksun reilulla tunnin kävelyllä tai sauvakävelyllä. Muuten ohjelma näyttää mahdolliselta ja kivalta. Tässä tämän ekan treeni viikon toteutuneet treenit tähän asti: ma netti zumba 30 min olkkarissa tyrskivän teinin katsoessa, kiva että muutkin viihtyy..mullakin oli hauskaa! Hölkkä 3.40km 7.53 min km. syke 142 eli tosi kevyt. Kotona vielä 20 min kuntopiiri ja venyttelyt.  Ti  2km rauhallista hölkkää syke 155 alla , kiihdytys alle 6 vauhtiin Eli mahd puolikkaan vauhtiin ja 3km tällä vauhdilla. 5.36, 6.01 ,5.50. Oli noi kovemmat kolme kilsaa. Vauhti tuntui hyvältä ja helpolta vaikka puuskittainen tuuli välillä vaikeutti hengitystä. Sitten takas alle 155 sykkeisiin ja kevyellä vauhdilla 2.6km kotiin. 7.61km 6.37 keskivauhdilla. 162 syke. Kiva treeni! Otin yoogaian ilmaisen netti kokeilun viikoksi ja kokeilin illalla jo 30 min joogaa urheilijoille, hikinen ja tehokas tunti. Sen jälkeen 25 min putkirullaustunti. Ke lepopäivä. Aamulla  45 live joogatunti. Kevyt ja mukava ja ihana aloitus päivälle! Illalla 20 min venyttely ja 30 min rentoutus yoogaian tallenteista. Vielä olis ohjelmassa kaksi kevyttä 40-50 min lenkkiä ja yksi pitkis. Pitkis on sunnuntaina ystävänpäivänä mun järkkäämä lenkki sipoonkorpeen. Yht. noin 11km ja pari tuntia , koska poluilla mennään rauhallisemmin. mun fb sivuilla (juoksujalkavipattaa) löytyy tarkemmat speksit jos haluat mukaan rauhaisalle metsälenkille!
Tuntuu kivalta pitkästä aikaa noudattaa jotain ohjelmaa, eikä vaan sinkoilla sinne tänne. Toi Yoogaia tuntuu kanssa tosi kivalta, tulee niin tarpeeseen noi venyttely, rullaus jooga ja core tunnit. Pitää katsoa jos vaikka tilais jatkossa ton palvelun.
eilisen päivän sportyfeel challengen liike.


Eli mukavasti sujuu sateisesta ja liukkaasta säästä huolimatta. Viikonloppuna pidetään poikien synttärit ja la tulee vieraita. Saattaa olla, että meen sarin oppaaksi aktiaan lauantaina 5km juoksulle. Riippuu kelistä. Sari saa päättää.
Hauskaa loppuviikkoa ja ystävänpäivää kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…