Siirry pääsisältöön

kisaviikonloppu, haastattelu ja ihanat kelit

Moi!
Viikonloppu meni juosten!  Pe käytiin miehen entisen työkaverin luona jollaksessa grillaamassa . Oli tosi kivaa.
 La päivä meni aika rauhassa ja illalla hain ystäväni Sarin ja mentiin espoon iltajuoksuun. Olin siis Sarin oppaana

. Mahtavan lämmin ilta ja mukava tasainen reitti. 7km meni hyvin ja oltiin paljussa nautiskelemassa jo yhdeksän jälkeen. Käytiin myös tuubisaunassa ja kotona oltiin jo ennen yhtätoista.
Su aamuna heräsin ajoissa, mutta aamiainen ei oikein maistunut, narskutin vain riisikakkuja ja söin melonia. Urheilujuomaa join pullollisen. Kun olin kansalaistorilla hakemassa naistenkympin paitaa ja ranneketta olikin sitten nälkä. Ostin mansikka lime smoothien ja söin maistiais proteiini patukka paloja. Näin ennen lähtöä työkaverini ja pomoni. Sovittiin tärskyt maaliintulon jälkeen. Lähdin kuumassa ryhmässä koska tunnin alitus on jo melko varmaa nykyään. Ajattelin juosta rauhassa, mutta vauhti nousi heti alussa ja koska se tuntui helpolta ja hyvältä, pidin vauhtia yllä. Pidin mittarissa vain sykkeen ja ajan , koska gbs palikka ei toiminut jostain syystä. Menin siis fiiliksellä, lujaa mutten henkihieverissä. 8km jälkeen huomasin, että on mahkut enkkaan ja pidin vauhtia yllä. Ihana fiilis maalisuoralla ja maalissa tuulettaen! Enkka 54.35! Jes!
lähtötunnelmia

maalissa!
Maaliin tulon jälkeen odottelin työkavereita ja istuskeltiin nurmella syöden salaattia yms ja kuunnellen musaa. Juoksin vajaa pari kilsaa autolle ja ajelin kotiin tyytyväisenä. Ilta rauhassa ja mukavalla fiiliksellä nukkumaan.
Tänään maanantaina menin ajoissa töihin ja lähdinkin aikaisin , koska pojalla oli lastenklinikalla tutkimuksia. Minua ei tarvittu ja meninkin Seurasaareen kävelemään reiluksi tunniksi. Ihana paikka, tulee käytyä turhan harvoin. Ilma on ollut ihan mahtava ja lämpenee taas. Iltapäivällä treffasin Minna Korhosen, ylen toimittajan ja hän haastatteli minua syksyllä ulos tulevaan radioohjelmaan. Mielenkiintoinen homma. Minna kyseli kaikenlaista juoksu harrastuksestani ja venyteltiin vähän ja Minna juoksi hetken kanssani . Sitten minä juoksin pienen lenkin ja tavattiin taas varjoisassa paikassa puiden katveessa. Lisää haastattelua lenkin jälkeen ja lähdettiin kotiin. Oli kiva kokemus!
Minnan työväline
Ilmottelen kun selviää ohjelman nimi ja milloin se tulee radio suomesta ulos.

Ihanaa uutta viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…