Siirry pääsisältöön

viimeisen viikon treenejä, unelmien liikuntapäivä ja pientä jännitystä (hcr2016 on jo kohta)

Moi!
Muutama päivä enää tämän vuoden ekaan puolimaratoniin, hcr.ään. Viime vuonna juoksin samassa tapahtumassa ekan puolikkaan ja jännitys oli aikamoinen. Nytkin on pientä jännitystä ilmassa, lähinnä suht kovasta tavoitteesta johtuen. Tavoite aika 2.07 on kuitenkin mahdollinen jos kaikki menee putkeen enkä hötkyile liikaa alussa. Kolmas puolimaraton siis tulossa ja sinänsä on jo helpompaa kun tietää mitä on tulossa.
Tällä kertaa saan juosta hcr street teamissa , mikä on tosi kivaa. Hcr street team ja hcr laittaa fiiliskuvia instaan tässä pitkin viikkoa ja me teamiläiset myös. Minunkin juoksujalkavipattaa instasta löytyy paljon viimeisten päivien fiilareita ja varmasti ennen ja jälkeen h-hetken tunnelmia.
instagram käy kuumana..

terveelliset aamiaiset ja ruuat muutenkin kuuluvat valmistautumiseen.

vetoja työkaverin kanssa puksussa

hiidenkirnuilla sipoonkorvessa parin kverin kanssa. olipa muuten mahtireissu.


tänään oli valtakunnallinen unelmien liikuntapäivä. itse osallistuin kuusijärvellä ku- 58 kuntoryhmän treeneihin.
On tullut  pyöräiltyä ,juostua, käveltyä, sauvakäveltyä yms mukavaa touhuilua urheilun saralla. Oon valmis puolikkaalle ja yritän malttaa ottaa rennosti vikat päivät.
Tänään oli unelmien liikuntapäivä ja mä pyöräilin reilu 4 km kuusijärvelle ,siellä oli ku- 58 avoimet yleisurheilutreenit. Koordinaatio harjoituksia ja 3x 1000m vedot. Piti mennä n. 6 vauhtia, mutta kovempaahan me mentiin. Eka ja toka mentiin n. 5.40  vauhdilla ja  vikassa hidastettiin vähän yhden kaverin kanssa , silloin melkein 6 keskivauhtia , vähän alle. Loppuun vielä vähän koordinaatioita ja hölkkää ja venyttelyt laiturilla, ihanaa! Ihan kesäfiilis tuli.
Huomenna otan rauhallisesti. Torstaina kevyt aamulenkki ja rauhalliset herättelevät vedot. Pe rauhassa , ehkä käveyä tai pyöräilyä. Lauantaina sitten juostaan!
Mitä sun kisavalmistautumiseen kuuluu? Ootko menossa hcr,lle tai johonkin muuhun tapahtumaan?
Mä palailen taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…