Siirry pääsisältöön

lomailua, maratontreeniä ja tuleva opasjuoksu tampereen countryside maratonilla

Moikka!
Keuruun yömaratonin jälkeen oli muutama päivä juoksumotivaatio hukassa, tai en tiedä oliko se hukassa, vai tarvitsiko mun kroppa vaan lepoa. Mentiin keuruulta hartolaan pojan ja miehen kanssa. Mökillä käytiin sauvakävelyllä äidin ja isän kanssa ja rauhaisalla pyörälenkillä pojan ja äidin ja isän kanssa.
Käytiin maanantaina katsomassa enonkoskella vanhainkodissa asuvaa mummoani. Matkaa on sen verran, että minä kävin mummon luona viimeksi viime kesänä. Mummo on ollut tärkeä minulle ja vietin hänen luonaan kesiä koulujen lomilla. Haikeaksi ja vaikeaksikin käymiset tekee mummon dementia.  Hän on samannäköinen, mutta luonteeltaan erilainen, eikä oikein muista meitä. Äitini, tyttärensä hän yleensä muistaa. Mukava oli kuitenkin käydä ja ilo oli selvästi myös mummon puolella, vaikkei hän vierailuamme varmasti enää muistakaan. Poika lauloi mummolle muutaman laulun ja mummo vastavuoroisesti muisteli vanhoja lauluja.
Tiistaina palattiin kotiin ja pestiin pyykkiä. Sain itseni viimein tiistai iltana vähän ennen kymmentä 6km juoksulenkille. Hyvältä tuntui ja oon taas maraton treenissä kiinni.
Seuraava tapahtuma ennen hcm maratonia elokuussa on ensi viikon lauantaina oleva http://juoksemaalla.fi/ Tampereen coyntrysidemaraton. Siellä voi juosta 12km 21.1km ja 42km. Minä menen opasjuoksemaan näkövammaisen kaverini kanssa 12 km myllyn lenkin. Reitti kulkee metsäisiä hiekkateitä, mikä onkin mukavaa vaihtelua asfaltti treeniin. Kerroin enemmän opasjuoksusta ja tähän tapahtumaan menemisestä täällä http://juoksujalkavipattaa.blogspot.fi/2016/06/treenia-janistelya-opasjuoksua-ja.html
Keskiviikkona tehtiin miehen kanssa yhden yön reissu turkuun moottoripyörällä. Siellä sattui olemaan hellekelit, ja oli tosi kiva kävellä ja tutustua kaupunkiin. Viime kerrasta onkin jo mennyt aikaa.
Torstaina tultiin kotiin turusta iltapäivällä ja Illalla oli takomorunners yhteislenkki. Oli tarkoitus juosta 12km, mutta oli kaunis ja mukava ilma ja kiva pikku porukka, eli juostiinkin 15km.
Perjantaina oli lepopäivä, otin rennosti ja söin itsetehtyjä hampurilaisia.
Lauantai aamuna oli vuorossa viimeinen pitempi pitkä lenkki ennen maratonia. Facebookissa parikin kaveria kyseli lenkkiseuraa ja sainkin Tiinan kaveriksi koko matkalle ja Piian 10 km matkalle tikkurilan lähistössä. Lenkki meni mukavasti jutellen ja rauhassa hölkäten.25km ja 3 tuntia. Oikein hyvä treeni.
Illalla oli naapurin juhlat pihalla ja syötiin hyvää marokkolaista ruokaa ja juotiin muutama juoma.
Tänään menin parin ystävän kanssa sauvakävelemään hakunilan urheilupuiston mäkiin. 4km vajaa tunnin lenkki oli tosi kiva ja keli oli aikalailla hikinen. Loppu päivän olenkin ottanut rennosti. Ensi viikolla on viimeinen loma viikko...Mitä ihmettä, olenko muka lomaillut jo 5 viikkoa? Suuria suunnitelmia ei ole, kyllä me jotain keksitään..
Ensi torstaina 28.7 on seuraava takomorunners yhteisenkki  https://www.facebook.com/events/1567132986915374/  tuu mukaan!!
Miten sun kesä on mennyt?
Mä palaan taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…