Siirry pääsisältöön

Ootko juossut lopella? Haluaisitko? Loppiextreme (arvonta)

Moi! Astuin torstaina naulaan, ja Tampereen countryside maratonin myllyn lenkki jäi minulta väliin. Onneksi Sari sai oppaan ja pääsi juoksemaan maalle teiskoon.
Mun seuraava etappi ja treenin kohde on hcm kokonainen maraton lauantaina 13.8. Onneksi tulehtunut haava jalassa on jo melkein parantunut ja pääsen ensi viikolla jatkamaan treenejä maratonille, kohtahan jo kevennellään.
13.8 on myös Lopella polkujuoksu tapahtuma Loppi extreme.

Loppi Extreme -polkujuoksun Samoojien Kalamajalla 13.8.2016

Puolimaraton maastossa, kokonaisnousu on yli puoli kilometriä LoppiExtreme-logoja alamäkeäkin on yhtä paljon.
Harrastelijasarjan matka on 7,5 km, nousua n.180 metriä.
 
Kuivaa kangas- ja harjumaastoa, vuorotellen loivapiirteisiä vauhdikkaita polkuosuuksia sekä jyrkkiä nousuja laskuja, joissa vaaditaan kuntoa ja varovaisuuttakin. Reitti on hyvin juostava, sillä kivikoita ja jyrkkiä laskuja on vähän. Kengät eivät kastu kuin hiestä ja mahdollisesta sateen aiheuttamasta kosteudesta.
 
Kilpailukeskuksena toimii 70 -vuotias, päivitetty metsäkämppä, Kalamaja. Reitit sijaitsevat  Luutaharjun Samo -luontopolun ja Poronpolun upeimmissa maisemissa Komion luonnonsuojelualueella. Lisänä vielä nostalgisia vanhoja tukinajoreittejä ja vähän uudempiakin.
 
Mä en valitettavasti pääse tonne maratonin takia, mutta haluaisitko sä mennä kaverisi , isän, äidin tai jonkun muun tärkeän  ihmisen kanssa juoksemaan lopelle 21km tai 7.5km? Saatiin takomorunnersille muutama osallistuminen arvottavaksi, ja mä saan kunnian arpoa kaksi mun lukijoille.
Osallistua voit kertomalla viestikenttään kenen kanssa menisit lopelle juoksemaan ja miksi haluaisit sinne mennä. Arvonta suoritetaan jo keskiviikkona 3.8 klo 18.00 , että menijät ehtivät varautumaan lopelle menoon.

Sijainti

Loppi sijaitsee Etelä-Hämeessä maan väestöllisellä ja logistisella keskipistealueella reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kehä III:lta.

Etäisyydet kuntakeskuksesta

Helsinki 75 km, lentoasema 70 km, Hämeenlinna 50 km, Riihimäki 20 km, Forssa 50 km, Lopen Räyskälän pienlentokenttä 23 km

Nyt kaikki osallistumaan arvontaan jos sinulla on mahdollisuus tuonne mennä. Laita sähköpostiosoitteesi vastaukseesi , että voin ilmoittaa sinulle mahdollisesta voitosta.
Onnea arvontaan!

Kommentit

 1. Vaimon kanssa lähdettäisiin jos onni suosisi arvonnassa. Molemmat ollaan polkujuoksuun hurahtaneita. Just tuo viikonloppu onkin "kisa kalenterissamme" vapaana ja lapsille hoitaja valmiin, että alanko jo vetämään tossua jalkaan? marko.ruoho@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 2. Ystävän kanssa mentäisiin 7,5 hipsimään mielellään, jotta kokemus kasvaisi polkujuoksussa. plampola@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, se olisikin hyvä matka aloitella ja kokeilla polkujuoksu tapahtumaa. onnea arvontaan!

   Poista
 3. Noissa maisemissa on partiohommissa tullut vaelleltua mutta ikinä en ole juossut tuolla. Tyttöystävälle saatiin juuri ensimmäiset Inovit jalkaa joten hän voisi temmpaista 7,5km ja itse paukutellu puolikkaan hymyssä suin.

  raine.malm(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mullekin tuntematonta seutua, kiva tapa tutustua polkuihin merkatuilla poluilla. onnea arvontaan!

   Poista
  2. Onnea pottifemma!! Sinä voitit osallistumisen sulle ja tyttöystävälle!

   Poista
 4. Lähtisin Poronpolun maisemiin mielelläni ystäväni K:n kanssa. Tapahtuma olisi juuri sopivan pieni "polkunautiskeluun" ja samalla hyvää harjoitusta syyskuussa odottavaa puolimaratonia varten. Täällä olisi siis kaksi innokasta osallistujaa!

  reetajo (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiva! Vaikuttaa tosiaan kivalta tapahtumalta! Maisemat on hienot. Harmi kun menee päällekkäin hcm kanssa , muuten lähtisin kanssa! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…