Siirry pääsisältöön

#oivalluksia

https://sinneminnelenkkaritvie.blogspot.fi/  Henna haastoi minut oivalluksia haasteeseen joka on levinnyt jo monien bloggarien välityksellä.
Haaste on lähtöisin Ninalta Ninan verkkareissa - blogista. Se on näennäisen yksinkertainen mutta vaatii pohtimista. Ideana on: "Poimi puhelimesi kätköistä 10 (tai itsellesi sopiva määrä) kuvaa, jotka spontaanisti herättävät ajatuksia. Pikku oivalluksia tai muuta jakamisen arvoista. Kuvien laadulla ei nyt ole väliä vaan sillä, mitä niistä haluat kertoa. Lyhyesti - lause tai kaksi/kuva riittää, varsinkin jos kuvia on paljon. Voihan niistä kiinnostavammista tehdä vaikka omat postauksensa. #oivalluksiahaaste"
tässäpä minulta kuvia mietteineen:
terveys,kehon kuuntelemisen ja sen antamien viestien ymmärtäminen. kantapään kautta opittu ja vieläkin on tekemistä.
nää maraton kuvat vaan laittaa hymyn huulille . Olen myös tosi ylpeä itsestäni, pari kolme vuotta sitten en olisi koskaan uskonut juoksevani maratonia,42 km ja mä oon tehnyt sen jo kahdesti!hyvä minä!
ystäviä ja kavereita ei koskaan voi olla liikaa, mulla on paljon ystäviä ja oon saanut tutustua paljon uusiin ihmisiin juoksun kautta, ihan parasta !
liikuntaa voi harrastaa melkein missä vaan. tää on tosi hyvä juttu! mökillä tuli usein juostua, pyöräiltyä, uitua, sauvakäveltyä ja ulkojumppailtua. myös matkoilla pystyy tekemään vaikka mitä ja varsinkin juoksu uusissa paikoissa on aina ihanaa!
lapset. mun keskosina syntyneet lapset on teinejä. 17v on jo rauhoittunut, paljon tyttöystävän luona viihtyvä rap mies. nuorempi poika on sairastanut paljon pienenä ja ollut muutenkin jotenkin vaativampi, nyt murros iän alkaessa 13v koettelee todella.. huolta ja pelkoa herää, mutta toivoa ja uskoa omiin lapsiin on. mitään erityisen kamalaa ei ole tapahtunut mutta näistäkin saa jo harmaita hiuksia.  he ovat kuitenkin kaikkein tärkeintä elämässä.
mies. olemme olleet yhdessä 23 vuotta. ylä ja alamäkiä on ollut, mutta yhdessä ollaan ja tietää että toinen on siinä kun häntä tarvitsee. pienet irtiotot kaksistaan tekee hyvää, ja niitä aiomme ottaa jatkossakin.

Tässä minun oivalluksia! 
Palaan pian !

Kommentit

  1. Tuttu tunne maratonkuvista. Siitä on kuutisen vuotta kun sanoin kaverille, että "olis kivaa juosta mut en mä jaksa". Kun lopulta lähti lenkille niin kas että jaksoikin, ja nyt mullakin on 2 kokonaista läpivedettynä ja kolmannelle hinkuan kovasti...

    Vahva tykkäys kahdenkeskisille irtiotoille :)

    VastaaPoista
  2. joo, mäkin tykkään irtiotoista ja tosta ukkelistakin;)! toi maraton on vaan niin mahtava kokemus, ei sitä tajua jos ei juokse.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…