Siirry pääsisältöön

perhejuhlia , kevyempää treenailua ja preman kanssa yhteistyötä (10 prosentin alennus)

Moi!
Fiilikset on pysyneet hyvinä, teiniangstia lukuunottamatta kotona sujuu seesteisesti, isompi poika täytti 11.2 18v ja pidettiin isot pirskeet.
Äidin pieni keskospoika on jo täysi-ikäinen, nyyh..Toisen pojan 14 v synttärit vietettiin myös. Viikonloppu menikin ilman urheilua, siivoten ja juhlien ja kestiten. Välillä näinkin. Tarkoitus oli liikkua, mutta en sitten viitsinyt. Sukua ja tuttavia tuli nähtyä ja koko perhe oli koossa koko viikonlopun, ihan parasta.
Viime viikko meni vähän kevyempänä, 2 juoksulenkkiä ja 1 hiit ja pari pientä lihaskuntotreeniä. Tämä viikko alkoi reippaasti, 13.2 etukäteis ystävänpäivälenkki pukinmäestä. 4 naisen porukalla 10km nautiskellen. Ti oli haukunilasta ystävänpäivälenkki.2 naisen porukalla tunnin lenkki 8.9km.
Tänään on vähän tuntunut tukkoiselta, en oo uskaltanut tehdä mitään, jospa se siitä helpottaisi.
Tänään sain postista preman legginssit. Saatiin takomorunnersin kautta testiin valitsemamme legginssit ja testaillaan niitä ja kirjoitellaan blogiin ja someen mielipiteitä. Nää tuli tänään, aivan ihanat!!!
Vetäisin ne jalkaan kun käytiin hampurilaisella miehen kansa ja oli tosi kivat!
Näillä voi treenatakin, on niin hyvää kangasta.http://shop.myprema.fi/fi/   tuolta lisätietoja! nyt voit saada 10 prosentin alennuksen käyttämällä koodia MERITUULI . Noi kuosit on niin kivoja, että yksien housujen valinta oli vaikeaa. Tilaan varmasti useammat.
 My Prema on lahtelaisen lähes 50 vuotta vanhan perheyrityksen Soilituotteen uusin merkki. Prema syntyi halusta luoda vaatemerkki, jolla on jokin suurempi merkitys ja joka herättää käyttäjissään positiivisia tunteita. Tämä onkin toteutunut upealla tavalla, sillä Prema todella aiheuttaa tunteita: vähintäänkin iloa ja onnellisuutta värikkyydellään ja iloisilla kuoseillaan, mutta parhaimmillaan Preman vaatteet ovat saaneet tytöt ja naiset tuntemaan niinkin suuria tunteita kuin vapautta, rohkeutta ja rakkautta! Preman tuotteet koostuva pääsääntöisesti trikoo -legginsseistä, -tunikoista, -topeista, -haaremihousuista, pipoista yms. Tuotteita on sekä naisille, että lapsille ja niitä voi käyttää niin joogassa, salilla kuin vaikka töissäkin, miksei myös juhlissa. Tuotteiden mitoitus ja istuvuus on viimeisen päälle hiottua ja sopii suomalaiselle vartalolle. Kotisivut löytyy osoitteesta www.myprema.fi ja verkkokauppa www.shop.myprema.fi  
 Tämän esittelytekstin sain kun kyselin lisätietoa merkistä. 
Mä fiilistelen näitten pöksyjen kanssa ja tuut näkemään niitä instagramissa jos sinne eksyt. Toivottavasti tää höntti olo lähtee hiiteen ja mä pääsen jatkamaan treenejä.
Onko mypremajooga sulle tuttu? Tykkäätkö värikkäistä vai hillityistä kuoseista?
Mä palaan taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…