https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

perhejuhlia , kevyempää treenailua ja preman kanssa yhteistyötä (10 prosentin alennus)

Moi!
Fiilikset on pysyneet hyvinä, teiniangstia lukuunottamatta kotona sujuu seesteisesti, isompi poika täytti 11.2 18v ja pidettiin isot pirskeet.
Äidin pieni keskospoika on jo täysi-ikäinen, nyyh..Toisen pojan 14 v synttärit vietettiin myös. Viikonloppu menikin ilman urheilua, siivoten ja juhlien ja kestiten. Välillä näinkin. Tarkoitus oli liikkua, mutta en sitten viitsinyt. Sukua ja tuttavia tuli nähtyä ja koko perhe oli koossa koko viikonlopun, ihan parasta.
Viime viikko meni vähän kevyempänä, 2 juoksulenkkiä ja 1 hiit ja pari pientä lihaskuntotreeniä. Tämä viikko alkoi reippaasti, 13.2 etukäteis ystävänpäivälenkki pukinmäestä. 4 naisen porukalla 10km nautiskellen. Ti oli haukunilasta ystävänpäivälenkki.2 naisen porukalla tunnin lenkki 8.9km.
Tänään on vähän tuntunut tukkoiselta, en oo uskaltanut tehdä mitään, jospa se siitä helpottaisi.
Tänään sain postista preman legginssit. Saatiin takomorunnersin kautta testiin valitsemamme legginssit ja testaillaan niitä ja kirjoitellaan blogiin ja someen mielipiteitä. Nää tuli tänään, aivan ihanat!!!
Vetäisin ne jalkaan kun käytiin hampurilaisella miehen kansa ja oli tosi kivat!
Näillä voi treenatakin, on niin hyvää kangasta.http://shop.myprema.fi/fi/   tuolta lisätietoja! nyt voit saada 10 prosentin alennuksen käyttämällä koodia MERITUULI . Noi kuosit on niin kivoja, että yksien housujen valinta oli vaikeaa. Tilaan varmasti useammat.
 My Prema on lahtelaisen lähes 50 vuotta vanhan perheyrityksen Soilituotteen uusin merkki. Prema syntyi halusta luoda vaatemerkki, jolla on jokin suurempi merkitys ja joka herättää käyttäjissään positiivisia tunteita. Tämä onkin toteutunut upealla tavalla, sillä Prema todella aiheuttaa tunteita: vähintäänkin iloa ja onnellisuutta värikkyydellään ja iloisilla kuoseillaan, mutta parhaimmillaan Preman vaatteet ovat saaneet tytöt ja naiset tuntemaan niinkin suuria tunteita kuin vapautta, rohkeutta ja rakkautta! Preman tuotteet koostuva pääsääntöisesti trikoo -legginsseistä, -tunikoista, -topeista, -haaremihousuista, pipoista yms. Tuotteita on sekä naisille, että lapsille ja niitä voi käyttää niin joogassa, salilla kuin vaikka töissäkin, miksei myös juhlissa. Tuotteiden mitoitus ja istuvuus on viimeisen päälle hiottua ja sopii suomalaiselle vartalolle. Kotisivut löytyy osoitteesta www.myprema.fi ja verkkokauppa www.shop.myprema.fi  
 Tämän esittelytekstin sain kun kyselin lisätietoa merkistä. 
Mä fiilistelen näitten pöksyjen kanssa ja tuut näkemään niitä instagramissa jos sinne eksyt. Toivottavasti tää höntti olo lähtee hiiteen ja mä pääsen jatkamaan treenejä.
Onko mypremajooga sulle tuttu? Tykkäätkö värikkäistä vai hillityistä kuoseista?
Mä palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

loma nro kaksi alkakoon, mitä suunnitelmia, vai onko niitä?

Moi! Taas vierähti aikaa, että sain aikaiseksi tulla kirjoittamaan postausta. Ilmat on olleet mahtavat, helteiset ja aurinkoiset. Toisaalta ...