Siirry pääsisältöön

juoksukaverikirja

5.
MAA
2017

Takomorunnersin juoksukaverikirja

Kuka olet: Merituuli

Missä päin vaikutat: vantaalla

Mitä teet työksesi: olen lähihoitaja ja tällähetkellä puolitan työkaverini osaaikaeläkettä päiväkodissa ja 2 viikkoa keikkailen vanhainkodeissa ja kotihoidossa yms.


Mitä harrastat: juoksu! teen myös kotitreenejä ja kävelen paljon.

Lempiruokasi: leikkeet ja aurajuustokastike

 

Mitkä on lempilajisi: Kyllä se on juoksu . varsinkin pitkät rauhalliset lenkit .

Minkä merkkinen juoksukenkä olisit: new balance on lemppari merkkini tällähetkellä, oisinkohan se sitten

Mikä on paras juoksutuloksesi: 10km 54.57. 21.1km 2.04 ja 42.2 km 4h34min,


Mikä on mieleenpainunein liikuntahetkesi: ensimmäinen maraton toissa vuonna hcm. oli uskomatonta ylittää maaliviiva hyväkuntoisena 42.2km jälkeen.


Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana: minulla on parantunut kestävyyskunto kovasti. se on varmasti vahvuuteni, jksan pitkälle jos vauhdin ei tarvitse olla kova. 

Entä heikkoutesi: mäkitreeneissä hapottaa ja ilman seuraa en viitsisi mennä mäkiin. myös kovat vetotreenit ottaa koville, tykkään juosta mukavuus alueella.


Jos saisit lisätunteja vuorokauteen: yrittäisin keksiä enemmän yhteistä tekemistä perheen kanssa (teinit ei innostu äidin jutuista kovin helposti) venyttelyä lisää vaikka jossain ryhmissä.


Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen: aikojen parantaminen. puolikkaalla 2h alitus ja kokonaisella 4.30. haluaisin juosta mahdollisimman monessa maassa.

 

Missä maassa haluaisit juosta: vaikka missä. barcelona kiinnostaa ja jenkeissä ois kiva juosta . ja oikeestaan missä vaan ulkomailla.
 

Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten:  apua, mikähän se vois olla ... seawind woman? :)


Haastan sinut vastaamaan:) 
Sain nyt vasta aikaiseksi vastata tähän takomorunnersin juoksukaveri kirjaan. olen kyllä lukenut muiden kirjoituksia.
jos et ole vielä vastannut, vastaa ihmeessä! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…