tiistai 16. toukokuuta 2017

life tuotteiden testausta ja alekoodi

Huomenta! Sain huhtikuussa Lifeltä tuotteita testattavaksi. Kerroin etukäteen että minulla on herkkä iho ja hajusteyliherkkyys ja voidetta näillä kriteereillä etsin. Kerroin myös krampeista, runsaista flunssista ja herkästä palamisestani. Sain sitten testiin vartalovoidetta, sinkkiä, magnesiumia, multisport monivitaamiinia ja dvitamiinia. alla faktaa lifen sivuilta ja omia mietteitäni:

Life-tuotesarjan innoittaja on Carl von Linné*, joka on yksi maailman ensimmäisistä kansanterveysprofeetoista. Pitkäikäisen Carl von Linnén mielestä terveemmän elämän yksinkertainen avain oli olla sairastumatta. Hänen neuvonsa kuuluikin: ”syö oikein ja liiku sopivasti, niin voit hyvin.”
Life-tuotesarja tarjoaa hyvää oloa Carl von Linnén hengessä. Pyri siis pitämään itsesi terveenä sen sijaan, että ryhtyisit paniikinomaisiin toimiin vasta sairastuttuasi. Tässä tehtävässä Life-luontaistuotteet lisäävät mahdollisuutta elää terveempi, parempi ja ehkä jopa pidempi elämä.
Tuotesarja kattaa suosittuja luonnonkosmetiikan tuotteita sekä luontaistuotteita, kuten magnesiumsitraatti + b-vitamiini, sinkki, probiootit, d-vitamiinit, punariisi Q10, ruusujuuri, omega-3, ja ravintolisät urheilun tueksi (mm. heraproteiini ja kreatiini) edulliseen hintaan. http://www.life.fi/epages/life.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/HLT/Categories
body& soul smooth the way body cream : Life Body & Soul Sensitive Body Cream "Smooth The Way" sisältää ravitsevaa argan öljyä, manteliöljyä jaauringonkukkaöljyä. Ihoa kosteuttavat aloe vera ja E-vitamiini imeytyvät helposti ihoon ja jättävät silkkisen tunteen.
Vartalovoidetta voidaan käyttää koko vartalolle. Voide sopii erittäin hyvin kuivalle ja herkälle iholle ja se ei sisällä hajusteita.  http://www.life.fi/epages/life.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/HLT/Products/100087

Tää oli mun suosikki!! Aivan ihana voide. Sopii herkkäihoiselle ja hajusteyliherkälle. olen käyttänyt kasvoissa ja koko kropassani. Imeytyy hyvin ja on miellyttävän tuntuinen. Ei jää tahmeaksi . 250ml 13.50 e. 

multisport monivitamiini: Life MultiSport on erityisesti paljon liikkuvalle tarkoitettu monivitamiini, jossa on erityisen suuret annokset kaikkia energia-aineenvaihduntaan osallistuvia B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B5, B6 ja B12) sekä C-vitamiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka paitsi suojaavat soluja hapetusstressiltä, myös edistävät immuunijärjestelmän pysymistä normaalina. Paljon liikkuva tarvitsee enemmän energiaa, jonka valmistamiseen elimistö tarvitsee mm. B-ryhmän vitamiineja; vesiliukoisten C- ja B-vitamiinien tarve myös lisääntyy kun nestekierto on runsasta. Myös muut, joilla B-ryhmän vitamiinien tarve on lisääntynyt, voivat hyötyä Life MultiSportista.
Oon käyttänyt tätä kolme viikkoa ja aion käyttää ainakin paketin loppuun , varmaan ostan lisääkin. Vaikea sanoa vaikutuksista ainakaan vielä , mutta monivitamiineille varmasti on tarvetta. Ainut miinus on paha maku ja haju. Mua röyhtäyttää kapselin ottamisen jälkeen. Mutta kun sen ottaa aamiaisen kanssa niin menee paremmin alas. 90 kapselia 19.90e
 d- vitamiini :Life D-vitamiini 100 µg on vahva ja hyvin imeytyvä D3-vitamiinivalmiste. D-vitamiinilla on lukuisia suotuisia vaikutuksia elimistössä; se mm. edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä edesauttaen täten luuston pysymistä normaalina. D-vitamiinilla on suotuisa vaikutus myös normaalille vastustuskyvylle. Pohjoisissa olosuhteissa D-vitamiinia on vaikea saada auringosta etenkin talvisin, ja nykyään viranomaiset suosittelevatkin lähes kaikille D-vitamiinilisää. 
Oon käyttänyt kolme viikkoa ja aion jatkaa käyttöä. 90kapselia 15.90

sinkki:Sinkki on välttämätön normaalille kasvulle ja kehitykselle, sillä se edistää normaalia DNA- ja proteiinisynteesiä.  Se auttaa myös vastustamaan infektioita edistämällä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston normaalia kuntoa ja huolehtii miehillä veren normaalista testosteronitasosta. Life Sinkki imeytyy hyvin, koska se on aminohappokelatoidussa muodossa. Nyt uusi vahvuus: 25 mg!
En ole ennen sinkkiä käyttänyt ja nyt olen käyttänyt 3 viikkoa , toivon sen tuovan lisää vastustuskykyä.  90 tablettia 8.90e

magnesium: 
Magnesium on ihmisille ja eläimille välttämätön kivennäisaine, joka osallistuu useisiin elimistön toimintoihin. Magnesium edistää esimerkiksi normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston ja lihasten toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. Magnesium myös vähentää väsymystä ja uupumusta.
Magnesiumia sisältäviä ravintolisiä on saatavana useita erilaisia. Muun muassa hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia voi nauttia joko jauheena, tablettina tai purutablettina. Life Magnesium 250 mg sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia, joka tukee magnesiumin vaikutuksia. Runsas hikoilu ja liikunta lisäävät magnesiumin tarvetta.  

Olen käyttäny 3 viikkoa ja puoimaratonin jälkeen tuli vain yksi kramppi jalkapohjaan, kun yleensä tulee useampia.  Kannattaa siis käyttää jatkossakin.  120 kapselia 11.90 e

Oli mukava päästä kokeilemaan lifen tuotteita, Olen joskus aiemminkin siellä asioinut. Nyt on mahdollista saada 10 prosenttia alennusta  verkkokauppatilauksista koodilla TAKOMOMERITUULI10 
http://www.life.fi/epages/life.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/HLT/Categories

yhteistyössä lifen kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!