keskiviikko 31. lokakuuta 2018

helsinki city double, uhka vai mahdollisuus?

Moi! Täällä taas. Ajattelin tulla kertomaan mun uusimmasta päähänpistosta ja ideasta juoksun saralla.Niinkuin ehkä muistattekin, oon ollut muutaman vuoden mukana hcr street teamissa (nykyään hcrd street team). Oon mukana somettamassa ja fiilistelemässä kivaa tapahtumaa, koska todellakin tykkään hcrd tapahtumasta http://www.helsinkicitymarathon.fi/helsinki-city-running-day saan sieltä vastavuoroisesti näkyvyyttä blogille, yhteistyökumppaneiden tuotteita ja ihania kohtaamisia pr tapahtumissa ja mahtavan teamin tuen. Päästään myös juoksemaan tapahtuman johonkin monista matkoista. Olen juossut hcm maratoneja 3 ja hcr puolimaratoneja 3 ja yhden kerran 17km street runin .Viime vuonna tapahtuma muuttui yksipäiväiseksi ja pitikin valita juoksenko maratonin vai puolikkaan, päädyin kokonaiseen ja se oli taas mahtava kokemus !

Tänä vuonna jotkut uskaliaat ultraajat juoksivat sekä hcr puolikkaan ja hcm kokonaisen. Toukokuussa pidin sitä todella utopistisena ajatuksena ja ihailin todellakin kaikkia heitä.
Juoksin wihalla ekan 50km nyt syksyllä ja ajatus alkoi kytemään päässä, pystyisinkö siihen,voisinko juosta helsinki city double, eli ensin aamupäivällä hcr puolimaratonin ja iltapäivällä starttaisin vielä kokonaiselle. Heti 50km jälkeen vastaus oli ei, mutta nyt olen alkanut kallistumaan joon kannalle. Vitsit miten kutkuttava ajatus, päästä juoksemaan hcr ja hcm , lemppari tapahtumani samana päivänä
. Hullua kyllä, mutta just sopivan haastavan kuuloista. Toukokuuhun on vielä aikaa ja ehtii sopivasti vahvistaa pohjaa ja sitten alkaa treenaamaan pitempiä lenkkejä ja haalimaan kilsoja , että jaksaa edetä 63km. Olen kysellyt kavereita mukaan höntsäämään ja tsemppaamaan mua. Tarvitsen varsinkin maratonille kaverin tai kavereita, että pystyn etenemään maratonin 6ssa tunnissa. Yleensähän 6 tuntia on ollut mulle ihan helppo  alittaa, mutta nyt on eri asia, kun on alla vajaa 3 tunnin puoli maraton. Eli jos haluat lähteä mun kanssa taivaltamaan vaikka ekaa maratonia ja vain maaliin pääsy on tärkeää, lähde mun kanssa! Maaliin yritän päästä, kummaltakin matkalta, ajasta viis kunhan pääsen aikarajoissa (kokonainen 6h ja puolikas 3h) perille. Ihanan hullua! Kivaa kun on jotain mitä kohti treenata! Meinaatko tulla hcrd tapahtumaan? Minkä matkan juokset?
Nyt pitää lähteä iltakoulutukseen, palaan pian! P.s seuraa mua blogissa ja saman nimisessä instagramissa niin näät miten treenit kulkee.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!