sunnuntai 17. helmikuuta 2019

paremman viikon hyvät ja huonot

Moi! Täällä taas! Viime viikon sunnuntaina oli vähän huonot fiilarit , kun viikko ei ollut sujunut kovinkaan hyvin.100g painonpudotuskaan ei lämmittänyt yhtään, toki oli hyvä, ettei se noussut.
Tämä viikko sujui paljon paremmin. Ei karkkihimoa, eikä muutenkaan ole ollut vaikeuksia. Olen myös päässyt hyvin treeneihin kiinni. Vaikka viime postauksessa kerroinkin vähän alkuviikosta, Listaan tähän koko viikon hyvät ja huonot.
Maanantai: olin vielä sairaslomalla Kaatumisen takia. Aamulla tein 45 min joogan ja venyttelyä käden sallimissa rajoissa ja kävin 45 min kävelyllä.
Tiistai: aamulla 20 min kävely ja töiden jälkeen kutsuvieras illassa trib3 salilla (kurkkaa viime blogiteksti jos et ole lukenut salista) Esittelytunti 20 min hiit, hikinen ja todella hyvä tunti!
keskiviikko: 20 min kävely illalla ja 20 min venyttely.
torstai: Pitkä päivä. Työpäivän jälkeen kaupunkiin ja kävin piknikissä syömässä uuniperuna annoksen ja sitten iltakoulutukseen .
Perjantai: aamutreeni salilla. Kamat oli valmiina sohvalla ja olikin helppo pukea ja keittää kahvi termariin ja lähteä salille. Vähän kiire, nipistin alku ja loppu verkkaa. Alkuun ja loppuun siis rauhassa matolla ja sitten 20 minuuttia reipasta.
40 min 6.2km . Pika suihku ja salin pukkarissa banaani ja kahvi.Töissä 4 min ennen töiden alkua, aika hyvin suunniteltu ja toteutettu. Niin mahti fiilis koko päivän. Illalla miehen kanssa kavereilla yökylässä. Pari lasia viiniä ja vähän herkkuja.
Lauantai: niin mahti keli! Iltapäivällä kesäkengissä intervallitreeniin. Olin nähnyt, että yksi tiepätkä on sula ja siellä pystyin kovemman treenin tekemään, liukkaalla kykeni menemään rauhallisen alkuverkan.  3x3min vedot 1 min kävely (kello kiinni aina kävellessä) ja 1 min hölkkäpalautuksilla. 2x2min 1min hölkkä palautuksilla ja 1x 1min veto kovempaa.

menin tas sykkeen mukaan ja se sujui hyvin. 46 min 7.3k.
Käytiin koko perheen ja yhden isomman pojan kaverin ja mun siskon kanssa poikien synttärien kunniaksi Morrisonsissa syömässä. Hampurilainen oli iso, enkä jaksanut sitä kokonaan, mutta hyvää oli. Taas viiniä (ei ole minun tapaista ollenkaan.. mutta joskus on juhlan aihetta tai muuten tulee otettua muutama lasi viiniä yms) Muut lähti kotiin, mutta minä, mies ja sisko mentiin laulamaan karaokea.
OLi kivaa ja tuli juotua muutama olut ja viinilasi ja valvottua myöhään.
sunnuntai: Olo oli vähän tönkkö aamulla. Otti päähän kun tuli rötvättyä, mutta olo oli kuitenkin melko hyvä. Harvoin juon mitään ja nyt otin sekä perjantaina, että lauantaina, niin morkkis oli aika kova. No onneksi olin sopinut puoleen päivään lenkin ja lenkkipolulla olo normalisoitui ja morkkis pieneni. Kiva rauhallinen 10.2km 1h 24 min.
Niin kiva lenkki! Aurinko paistoi taas ihanasti, mutta nastat oli tarpeen.
Tosi kiva viikko! Syöminen koko perheen kera ja kavereiden luona yökyläily ja siskon ja miehen kanssa karaoket oli kivoja extroja.
Ruokailut on sujuneet hyvin. Aamiaisia olen vaihdellut, mutta puurokin on maistunut. Olen valmistanut eväitä valmiiksi edellispäivinä ja välillä ostanut valmiita keittoja.
Liikunta on sujunut tosi hyvin ja olen saanut tehtyä suunnitellut pienillä muutoksilla. Lihaskunto oli tällä viikolla hiit. Joka viikkoiset kovemmat treenit alkaa jo sujua, niitä alkaa jo kaivata. Kiva kun on vaihtelua treeneissä.
Tämän viikon fiilis on ollut hyvä ja parani vain kun huomasin aamulla puntarilla pudottaneeni viikossa 1.2kg. Tän hetken paino 72.6kg, suunta on siis oikea!
Nyt taas terveellinen arki ja vaihtelevat treenit ensi viikkoon, mutta huomenna pidän lepopäivän, kolme juoksua peräkkäisinä päivinä tuntuu jaloissa. Nyt nukkumaan, kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!