sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

juoksua,jumppaa ja juhlia, viime viikon parhaat

Moi! Täällä taas. Eilen en saanut aikaiseksi kirjoittaa, eli nyt viime viikon tärkeimmät.
Oon päässyt treeneihin kiinni jo melko hyvin.Pitkää lenkkiä en ole vielä tehnyt, mutta pieniä palauttavia kyllä. Jalat tuntuu hyvältä ja tunne alkaa olla normaali. Palautuminen 18.5 helsinki city doublesta on siis sujunut hyvin ja olen antanut kropalle aikaa toipua.
Tässä siis tärkeimmät:
maanantai: venyttely ja liikuvuus treeni 35min
tiistai: illalla 30 min kävely ja 10 min rullailut.
keskiviikko: aamulenkki ennen töitä. 5.1km 35min , ihan oko tunne ekalle juoksulle doubllen jälkeen, mutta ei ihan parasta lennokkuutta.
Illalla 20min dynaaminen venyttely.
torstai: järkkäsin helatorstaille kävelylenkin kalkkiruukille ja storträskille. Kiva porukka mukana, osa kokonaan ja osa ekan kierroksen. Osan porukan kanssa syötiin eväät storträskillä. 10km 2h6min plus 35 min evästauko.





perjantai: Säntäsin aamulla lenkille, mutta en kurkistanut ikkunasta ulos ennen. Jumakekka mikä sade. Kastuin minuutissa. Ei huvittanut juosta suunniteltua 45min vaan jätin lenkin 29 minuuttiin. 4.3km , jalkojen tunne tosi hyvä!

Illalla dynaamiset venyttelyt 15 min ja vatsa-pakaratreeni.

lauantai: Nuoremman pojan peruskoulu saatiin kuin saatiinkin päätökseen. Huh mikä rypistys pojalta, mutta myös meiltä muilta. Vaikeuksia oli paljon, mutta läpi meni ja kyllä liikutus oli valtava kun istuin viimeistä kertaa peruskoululaisen äitinä kevätjuhlassa.


Pidettiin pienet kahvikekkerit lähimmille , oli ihana tunnelma.
Iltapäivällä 30 min dynaaminen venyttely ja 10 min hyppytreeni.
sunnuntai: pyysin Tiinan etsimään sipoonkorpeen uusia polkuja. Bakunkärr parkkis knutersintie 421 oli lähtöpaikka. Seurattiin osan matkaa oransseja salmiakkikuvioita, mutta jossain vaiheessa ne jäi , mutta tiukkana me jatkettiin vain suoraan. Oltiin jossain vaiheessa vähän hukassa, mutta pari kertaa kysäistiin tietä ja hyvin lopulta päästiin takaisin lähtöpaikkaan. Ihanaa polkua, seuraavan kerran etsitään reitit kokonaan, voin sitten järkätä tuonnekin yhteislenkkejä.

Kiva viikko! Vähitellen kohti normitreenejä. Mites sun treenit? Onko palautuminen sujunut hyvin, vai onko tapahtumat vasta tulossa?
Nyt lähden töihin, kivaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun palautuminen on sujunut hyvin! :) Itse jouduin pitämään vähän suunniteltua pidemmän juoksupaussin HCR:n jälkeen, kun toisen jalan ulkosyrjä kipuili, mutta nyt vaikuttaisi olevan kaikki kunnossa. Pääsin mökillä hölkkäilemään siskon ja lankomiehen kanssa, oli virkistävää vaihtelua yksin lenkkeilyyn! Ihan mukavasti siis jatkuu treenit täälläkin, päätin tähdätä tokaan puolimaratoniin Tampere Maratonilla elokuun lopulla. :) Jouduin muuten koko perheelle selittämään, miksi en tykkää yhtään juosta sateessa. Syy on hyvin yksinkertainen: silmälasit! Ärsyttääkö tämä suakin?

    Olipas teillä ihanan näköinen ja kuuloinen helatorstain kävelylenkki! Se on kyllä mukavaa puuhaa nätillä ilmalla. Onnittelut pojallesi peruskoulun loppuunrutistuksesta ja hyvää jatkoa minne hän sitten suuntaakin. :) Oikein mukavaa kesää ja hyviä treenejä myös sulle, itse ainakin odotan ihan innolla mitä saan aikaan kesäisillä lenkkipoluilla!

    VastaaPoista
  2. mä vissiin lähetin sulle itselles kommentin, kun se ei ole täällä, vastasin kyllä.rillien kanssa juokseminen kovassa sateessa on ihan peestä, myös kovilla pakkasilla ne menee huuruun. tavotteita on hyvä asetella, jaksaa treenata kun on joku jota kohti menee. kivaa kesää sullekin!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!