maanantai 2. kesäkuuta 2014

tahmeaa lenkkeilyä

tänään olin pääsykokeissa metropoliassa(siitä lisää toisessa blogissani)ja olin kotona jo ennen yhtä.lenkkikaveri kävi kahvilla ja kuulostelemassa miten kokeet meni ja sovittiin iltatreffit juoksun merkeissä.lähdettiin tietoisesti lyhyelle lenkille..mutta se olikin sitten vaikeaa ja tahmeaa räpellystä..jalat painoi tonnin ja henki salpautui tuoksuvista puista ja pensaista.5km 34 minuuttia oli sitten tän päivän tulos.parempi kuin ei mitään.mulla alkoi aamulla vähän tuntumaan kurkku kipeältä ja nyt iltaa kohti alkaa pahenemaan.en tiedä johtuiko takkuisuus tulevasta flunssasta vai mistä,mutta ei aina voi kulkea.huomenna töissä kesäkauden avajaiset ja vohvelin paistoa yms mukavaa lapsille. hauskat viikon alut kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvähän tuo vauhti oli, tunnissa olisit juossut jo kympin:)

    VastaaPoista
  2. niin,melko hyvin se meni jos noin aattelee..mutta nykyään tuntuu että 5 km on lyhyt ja pitäis mennä kovaa..mutta parempi kuin ei mitään!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve! Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu k...