Lukijat

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

onko järkee vai ei?

Mä oon tässä miettinyt pääni puhki kannattaako mennä aktiaan vai ei.Se on niin kiva juttu käydä joka kuukausi kokeilemassa mihin itsestä on.Hauska on myös nähdä jo tutuksi tullutta porukkaa.
En vaan ole varma onko musta kisaamaan.Mä sairastuin viime aktian jälkeen ,enkä ole palautunut vieläkään kunnolla siitä.Tutkimukset on vielä kesken,ja oon ihan ok kunnossa,mutta en ihan ennallani kuitenkaan.Rauhallisillakin lenkeillä sykkeet poukkoilee ja pysyy melko korkeina.Pitkistä lenkeistä palautumiseen menee kauemmin aikaa kuin aiemmin yms pientä ja erikoista.
En malta kuitenkaan juosta rauhassa vaan vetelen täysillä viimeseen asti.Ja mitä ihmeen järkeä on edes mennä juoksemaan aktiaan 10km kisaa rauhassa?
Olen myös miettinyt vaihtoehtona 5km matkaa.Kovaa mennään siinäkin,mutta lyhyempi matka vaikuttaisiko se.
Mä en ymmärrä miksi tästä on nyt tullut niin tärkeä mulle ja poisjäänti on niin vaikeaa.Toisaalta talvijuoksu on mulle uutta ja ihmeellistä,tykkään juosta lumella ja pakkasella,mutta en tiedä saanko itsestäni pakkasella kaikkea irti vaan parhaiten kulkee rauhalliset nautiskellut lenkit.
Myöhemmin kevät talvella taas voi saada itsestään enemmän irti.
Silti mä haluaisin mennä juoksemaan sinne,mutta en ehkä kuitenkaan..Tyhmää ehkä edes miettiä tällaista,jos ei ole kunnossa ei juosta ja sillä selvä.Mutta kun en selkeästi ole sairas,mutta en ihan kunnossakaan,niin on helpompi tuudittautua siihen ,että kaikki on ok.
Entä jos menenkin ja tulen taas kipeämmäksi,taas tulee takapakkia ja aloitetaan alusta.
Ja teille jotka ette tiedä mistä kirjoitan, vinkiksi katso joulukuun aktia postausta ja menieren tautiko postausta samalta kuulta.
Näihin tunnelmiin tällä kertaa!
P.s kävin kävelyllä lenkkikaverin kanssa reilu 5km ja 50 min.Tikiksen punnerrus haasteen jouduin skippaamaan,kun en onnistunut tekemään krusifiksi ja hindu punnerruksia ja hermo paloi ja olkapää kipeytyi.Tein alkupäivien vatsalihas haasteen ja siihen päälle 10 punnerrusta ja 10 dippipunnerrusta.
Öitä!

2 kommenttia:

  1. Ei kannata mennä hei! Odota tutkimustuloksia ensin, jooko? Käy mieluummin fiilistelemässä joku hitaampi lenkki vaikka! Tsemppiä!! :)

    VastaaPoista
  2. joo järjellä ajateltuna parempi varmaan jättää väliin,mutta kun on niin pöhkö nykyään ja kaikkialle mentävä..kyllä mä taidan väliin jättää.jotain oheistoimintaa on tehtävä,muuten hilaan itseni "vahingossa"sinne.kiitos tsempeistä!!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...